Usta oyuncu Perihan Savaş oğlu Zafer'i askere uğurladı!

Perihan Savaş'ın 1995 yılında hayatını kaybeden Yılmaz Zafer'den dünyaya gelen oğlu Savaş Zafer asker yolcusu oldu.

Bir süredir Fox ekranlarında yayınlanan 'İyilik' adlı dizide rol alan Perihan Savaş, Yılmaz Zafer’den olan oğlu Savaş Zafer (26) geçtiğimiz kasım ayında evliliğe giden yolda ilk adımı atmıştı. Uzun süredir birlikte olduğu dijital içerik üreticisi Melis Ketenci ile nişanlandı.

ASKERE GİTTİ

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, sevgilisi Melis Ketenci ile evlilik yolunda ilk adımı attıktan sonra asker yolcusu oldu.

Usta oyuncu, bedelli askerlik yapacak olan oğlunu askere uğurladıkları anları sosyal medya hesabından "Uğurluyoruz askerimizi" notuyla takipçileriyle paylaştı.Nişanlısını ve kayınvalidesini yalnız bırakmayan Melis Ketenci de "Bir ay da olsa insanın içi burkuluyor. Allah daha uzun süre bekleyenlere sabır versin" ifadelerini kullandı.

Perihan Savaş oğlu Savaş Zafer

Perihan Savaş oğlu Savaş Zafer

Şafak Sezer hayranlarına müjdeli haber! Kutsal Damacana 4 geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer hayranlarına müjdeli haber! Kutsal Damacana 4 geliyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0