Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir askerden döndü

Yasak Elma'nın başrolü Şevval Sam, geçtiğimiz ay oğlu Taro Emir Tekin'i askere uğurlamıştı. Oyuncu, rol aldığı “Sadakatsiz” dizisinin final bölümünü koğuşta asker arkadaşları ve komutanlarıyla birlikte izlediğini söyledi.

Bedelli askerlik yapan Taro Emir Tekin, terhis sonrası ilk kez önceki gün Galataport’ta görüntülendi. 'Sadakatsiz' dizisinin final bölümünü Asker arkadaşlarıyla izlediğini söyleyen Taro, şunları söyledi:

“Sadakatsiz çok güzel bir projeydi. Finali koğuşta komutanlarım ve diğer arkadaşlarımla izledim. Çok gurur duydum. Herkesten de güzel destekler aldım. İlk başta tanımadılar beni saçımı sakalımı kestiğim için. Ama tanımadan sevmeleri, beni daha çok mutlu etti.”

Taro Emir Tekin, askerliği hakkında şunları anlattı:

“Çok güzel insanlar tanıdım. Tabii ki alıştığım temponun dışında olduğu için, erken kalkmak ve eğitimler bana yorucu geldi ama keyifliydi. Kışla çok güzeldi. Askerliğimin İstanbul’a düşmesi de büyük şans oldu. Hatta bulunduğum yer evime 15 dakika mesafedeydi. Çıktıktan sonra evime dönmem zor olmadı. Yine de askerdeyken nerede olduğunuz fark etmiyor. Kışlanın içerisinde başka bir dünya var. 1 ay çok kısa bir süre olsa da insan onur duyuyor orada olunca. Beni en çok zorlayan şey ise sıcağın altında eğitim esnasında kamuflaj giymek oldu.”

Şafak Sezer hayranlarına müjdeli haber! Kutsal Damacana 4 geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer hayranlarına müjdeli haber! Kutsal Damacana 4 geliyor

BİR YORUM YAPIN 0