Seren Serengil sosyal medyayı ikiye böldü! Yeni doğmuş bebeğin sünnet derisiyle...

Yeni doğmuş bebeğin sünnet derisiyle cildine kök hücre yaptıracağını açıklayan ünlü sunucu Seren Serengil, sosyal medyada tartışmaların çıkmasına sebep oldu. Bazı kullanıcılardan bu işlemin etik olmadığına dair eleştiriler geldi. Tüm detaylar haberimizin devamında...

Geçtiğimiz yıllarda dumping sendromu nedeniyle defalarca bıçak altına yatan ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki gün yaptığı çarpıcı açıklamayla magazin gündeminde zirve yaptı. Serengil, geçirdiği operasyonlar sonrası ciddi sağlık problemleriyle karşı karşıya kalmış hatta hayati tehlike atlatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir ameliyat geçirerek şimdilerde toparlanmaya başlayan 51 yaşındaki ünlü isim, mücadele ettiği hastalığı nedeniyle 42 kiloya kadar düşmüştü. Serengil, genç ve güzel görünmek için akıllara durgunluk getiren bir itirafta bulundu.

Seren Serengil

Seren Serengil

Seren Serengil Ece ErkenİLİŞKİLİ HABERSeren Serengil Ece Erken'e resti çekti! Sosyal medyadan takibi bıraktı

"ALLAH ISLAH ETSİN"

Dumping sendromu nedeniyle ölümden dönen Seren Serengil, daha önce birçok defa geçirdiği estetik operasyonlarla yetinmedi. Önceki gün, yeni doğmuş bebeğin sünnet derisiyle cildine kök hücre (alloblast) yaptıracağını açıklamasıyla tepkileri üzerine çekti. Güzel görünmek uğruna hayati tehlikeyi bile göze alan Serengil, bebek derisine göz dikti.

Seren Serengil yeni doğan bebeğin sünnet derisiyle cildine kök hücre yaptıracağını açıkladı

Seren Serengil yeni doğan bebeğin sünnet derisiyle cildine kök hücre yaptıracağını açıkladı

Serengil'in bu çarpıcı açıklamasının ardından sosyal medya kullanıcılarından şöyle yorumlar geldi:

"Dünyaya kazık çakacağını sanıyor", "Allah ıslah etsin", "Ölümden döndü yine akıllanmadı", "Beyninize de bir işlem yaptırmayı düşünüyor musunuz?", "Demek ki bebeğimizin sünnet derisini hastaneden ısrarla istememiz gerekiyor!", "Kendi bebeğinin de derisini aynı iş için kullanır mıydı?"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Aytaç Şaşmaz yaptığı paylaşımla duygulandırdı! 87 yaşındaki büyükannesi...

Ünlü yıldız Naomi'ye ırkçılık şoku! Havalimanında durduruldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü yıldız Naomi'ye ırkçılık şoku! Havalimanında durduruldu

BİR YORUM YAPIN 0