Acun Ilıcalı'dan güldüren Emre Belözoğlu paylaşımı: "Boyları dengelemek vakit aldı

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı Emre Belözoğlu paylaşımıyla güldürdü. Ilıcalı Instagram hesabından Emre Belözoğlu ve basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven'le birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak yazdığı esprili yorum olay oldu. İşte o dikkat çeken paylaşım:

Acun Ilıcalı Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşılaşması öncesi yaptığı paylaşımla olay oldu. Ilıcalı, Emre Belözoğlu ve basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven'le çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

"ESPRİLİ PAYLAŞIM"

Ilıcalı'nın esprili paylaşımına "Boyları dengelemek vakit aldı" notunu düşmesi takipçilerini güldürdü.

acun ılıcalı emre belezoğlu paylaşımı

acun ılıcalı emre belezoğlu paylaşımı

Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu ile maçı birlikte takip etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO

CZN Burak'tan kalpleri ısıtan hareket!

CZN Burak'tan kalpleri ısıtan hareket!

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan kalpleri ısıtan hareket!
Britney Spears'ın gelinliğinin değeri dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Britney Spears'ın gelinliğinin değeri dudak uçuklattı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0