Bülent Ersoy'un şemsiye sevdası bitmiyor! Yağmurda sıcakta...

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir güzellik merkezinin açılışına katılan şarkıcı Bülent Ersoy, sıcaktan korunmak için ilginç bir yola başvurdu. Kendisi için özel olarak tasarlanan istiridye şeklindeki koltuğu oturan Ersoy'a bir kişi başında şemsiye tuttu. Daha önce Anıtkabir'de yaşanan şemsiye skandalının ardından şemsiyeden vazgeçmeyen Ersoy, eleştirileri oklarının hedefi haline geldi.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, hafta sonu Gözde Çetin ve Pınar Uslu'nun sahibi olduğu "Jalis Beauty Bar" adlı güzellik merkezinin açılışı için soluğu Ankara'da aldı.

Kendisi için hazırlanan istiridye kabuğu şeklindeki koltuğu oturarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, sıcaktan bunalınca bir kişi başında şemsiyeyle bekledi.

Bülent ErsoyİLİŞKİLİ HABERBülent Ersoy'dan Anıtkabir olayıyla ilgili skandal açıklama! Mehter başını yanına çağırıp...

Bülent Ersoy Ankarada bir güzellik salonunun açılışına katıldı

Bülent Ersoy Ankarada bir güzellik salonunun açılışına katıldı

Ersoy'un bu hareketi daha önce Anıtkabir ziyareti sırasında büyük yankı uyandıran "şemsiye" skandalını yeniden gündeme getirdi. Ünlü şarkıcının Anıtkabir ziyareti sırasında yağmur yağdığı için üniformalı bir subay Ersoy'a şemsiye tutmuş ve bu durum sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkarmıştı. Günlerce konuşulan olayın ardından Ersoy'un şemsiye sevdasından vazgeçmemesi herkesi şaşırttı.

Bülent Ersoy Anıtkabir

Bülent Ersoy Anıtkabir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak'tan kalpleri ısıtan hareket!

Kuruluş Osman'dan kahreden ayrılık! Ünlü oyuncu sezon finalinde veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'dan kahreden ayrılık! Ünlü oyuncu sezon finalinde veda ediyor

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0