Seray Sever ikiz kızlarıyla poz verdi! İlk kez yüzlerini gösterdi

"Tüp Bebek tedavisi için bir daire parasından çok daha fazlasını harcadım" diyen Seray Sever ilk kez kızlarıyla verdikleri pozları paylaştı.

Seray Sever ikizlerini kısa süre önce kucağına aldı. Sosyal medya hesabından Sofia ve Alya'nın fotoğraflarını paylaşan Sever beğeni topladı.

Seray Sever kendisinden 10 yaş küçük kocası Eray Sünbül ile çocuklarını yanına alarak pozlar verdi.

Seray Sever ikizleri

Seray Sever ikizleri

Nisan ayında ikizlerine kavuşan oyuncu Seray Sever kızlarıyla fotoğraflarını "Allah'ım nazarlardan korusun. Alya’m ve Sofia’m. Nefesim, kalp atışım. Kızlarımızın ilk fotoğrafları. Her saniye aşkla, heyecanla, duygu dolu geçiyor… Rabbim bütün evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın, bizleri de onlara..." notunu düştü.

Seray Sever ikizleri

Seray Sever ikizleri

Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü! 'Bunun bir ehliyeti olmalı'

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü! 'Bunun bir ehliyeti olmalı'

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0