Survivor'da Nisa'nın zor anları: 'Omzum çıktı'

Bireysellik yarışması sırasında sakatlık yaşayan Nisa Bölükbaşı herkesi korkuttu. Tüm yarışmacılar Nisa'nın çevresine toplandı olaya müdahale eden sağlık ekipleri Nisa'ya kötü haberi vermek zorunda kaldı.

sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor. Son olarak Avatar Atakan’ın veda ettiği müsabakada; son sekiz kişinin kalmasıyla birlikte yeni kurallar açıklandı. 16 Haziran Perşembe akşamı 136’ncı bölümüyle ekranlara gelen Survivor’da; iki takım da uzun zamandır beklenen bireysel oyunlara ilk kez çıktı. Sıralama turlarına çıkan isimler, sonrasında dokunulmazlık için parkurdaki yerlerini aldı. 

NİSA'YA NE OLDU?

Öte yandan bireysel dokunulmazlık mücadelesi sırasında Adem ile parkura çıkan Nisa, oyunun ikinci turunda talihsizlik yaşadı. Sürünme engelinde yavaşlayan Nisa, sonrasında ‘Serhad abi, omzum çıktı’ diterek parkura devam etti. Atışlarda zorlanan Nisa Bölükbaşı, oyunu kaybetti.

Sonrasında arkadaşlarının ‘Ne oldu?’ diye sormasıyla omzunun çıkıp yerine geri girdiğini söyleyen Nisa, doktor tarafından muayene edildi.

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit ve oğlu Karan’dan eğlenceli poz!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit ve oğlu Karan’dan eğlenceli poz!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0