Hakan Ural'dan zehir zemberek sözler! Acun Ilıcalı'yı yerden yere vurdu

Ünlü sunucu Hakan Ural Nur Tuğba Namlı ile sunduğu programda eski patronu Acun Ilıcalı ile söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Ural canlı yayında Ilıcalı'ya diksiyon dersi verdi. Ural, "Acun'a de ki, 'açıkçası' demeden konuş de , konuşamaz, kalır!" sözleriyle sosyal medyada gündeme geldi.

Son günlerde yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Hakan Ural bu defa eski patronu Acun Ilıcalı'ya söylediği sözlerle gündeme geldi. Neler oluyor Hayatta programında yorumculuk yapan Ural daha önce beraber çalıştığı Acun Ilıcalı'nın diksiyonu ile ilgili eleştirilerde bulundu. 

Siyasi düşüncesi nedeniyle linç yiyen Hakan Ural eleştirilere sert tepki gösterdi!İLİŞKİLİ HABERSiyasi düşüncesi nedeniyle linç yiyen Hakan Ural eleştirilere sert tepki gösterdi!

"KONUŞ DE KONUŞAMAZ"

Ilıcalı için, "Acun'a de ki 'açıkçası' kullanmadan konuş de, konuşamaz. Böyle kalır... Çok var öyle insan bu arada, görüyorum. 'Açıkçası'yı çıkar cımbızla, mesela bir cümle kurdu diyelim; 'Ben bugün açıkçası yarın geldim, gittim. İşte topu da aldım gittim.' Desen ki, şu 'açıkça'sını çıkarttım buradan. Sen yine aynı cümleleri kur. Ne fark edecek? Hiçbir şey... 'Açıkçası' dediğin şeyi söylememen gerekiyor. Yani 'açıkçası, hadi neyse' dersen yani açık açık söylemek istemiyorsun... Ama hem açıkçası deyip hem konuşmak çok garip değil mi? Zaten konuşuyorsun oğlum..." sözleriyle gündem oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Annesini kaybeden Yavuz Bingöl paylaşımıyla yürekleri dağladı!

Annesini kaybeden Yavuz Bingöl paylaşımıyla yürekleri dağladı!

İLİŞKİLİ HABER

Annesini kaybeden Yavuz Bingöl paylaşımıyla yürekleri dağladı!
The Chosen One dizisinin iki oyuncusu hayatlarını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

The Chosen One dizisinin iki oyuncusu hayatlarını kaybetti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0