Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe için masraftan kaçınmıyor! Önce dadı şimdi özel hemşire

6 yıl önce dünyaevine girdiği Başak Dizer Tatlıtuğ ile mutlu bir evlilik hayatı sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz aylarda oğlu Kurt Efe'yi kucağına aldı. Ünlü oyuncu Tatlıtuğ, hiç bir masraftan kaçınmamış ve dolar üzerinden maaş alan Filipinli dadıyı tutmuştu. Şimdilerde ise Türk bir bebek hemşiresi tuttuğu öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Kıvan Tatlıtuğ eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile ebeveyn olmanın mutluluğunu tattılar. Tam o sıralarda Yakamoz S-245 ile adından bahsettiren ve başarılı performanslarıyla ödüllere layık görülen Kıvanç Tatlıtuğ, tüm kazancını oğlu için harcamaya hazırlandı. Dadıya ödediği paradan sonra özel hemşire tutan Tatlıtuğ, ödeyeceği miktarla dudak uçuklattı.

kıvanç tatlıtuğ ve başak dizer tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ ve başak dizer tatlıtuğ

HEMEN DADI TUTTULAR!

Kıvanç Tatlıtuğ'u oğlu geçtiğimiz günlerde ilk kez kameralara yansımış ve gerçekten de babası ile annesi Başak Dizer'in karışımı olduğu açıklanmıştı. Dizer ve Tatlıtuğ vakit kaybetmeden oğulları Kurt Efe için hemen bir Filipinli dadı tuttu.

kıvanç tatlıtuğ ve eşi başak dizer tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ ve eşi başak dizer tatlıtuğ

OĞULLARI İÇİN PARAYA KIYDILAR

Yaz mevsiminin gelmesiyle Bodrum'da yaşantılarına devam eden ünlü çift, zaman zaman diğer ünlü isimleri de evlerinde ağırlarken Kurt Efe için paraya kıydılar. Ünlü çiftin tuttukları dadıya dolar bazında maaş ödedikleri ve 1400 dolar yani yaklaşık 25 bin TL ödeme yaptıkları öğrenildi. Ayrıca gelen dadıya vize, sigorta ve yılda bir defa Filipinlere gidiş/dönüş olanakları da sağlandığı belirtildi.

Kıvanç Tatlıtuğ sevenlerine müjdeli haber! Oğlu Kurt EfeİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ sevenlerine müjdeli haber! Oğlu Kurt Efe'nin ilk kez yüzü göründü!

kıvanç tatlıtuğ ve eşi başak dizer tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ ve eşi başak dizer tatlıtuğ

DADIDAN SONRA ÖZEL HEMŞİRE TUTTU!

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oğlu için tüm servetini harcamaya hazır gibi duruyor. Özel Filipinli dadıdan sonra tuttuğu Türk bir hemşire için, oğluyla ilgilenmesi karşılığında 20 bin TL'ye anlaştığı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sertab Erener koronavirüse yakalandı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0