Alişan ve yengesi Merve Tektaş paylaşımlarıyla milyonları ağlattı!

Geçtiğimiz yaz erkek kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüsden dolayı kaybeden Alişan ve yengesi Merve Tektaş ardı sıra paylaşım yaptı. Alişan'ın doğum günü dolayısıyla yapılan paylaşımlar hayranlarını ağlattı.

46 yaşına giren Alişan, doğum gününü buruk bir mesajla kutladı. Kardeş acısı bir türlü dinmeyen Alişan, doğum günün kendisi için artık bir şey ifade etmediğini belirtti. İçindeki acı dinmeyen Alişan'ın doğum gününü yengesi Merve Tektaş ise herkesi ağlatan bu sözlerle kutladı:

"Nasıl başlasam ne yazsam bilemiyorum yeni gelicek her yaşın ne kadar eksik olsada ben ve kızlarım herzaman seninle olucaz ve ben herzaman ne olursa olsun kızkardeşin olarak yanında olucam seni seviyoruz..iyiki doğmuşsun iyiki varsın.. hayatın bize borcu var ve bu borcu evlatlarımıza güzel yazılar yazarak ödeyeceğine inanıyorum."

merve tektaş paylaşımı

merve tektaş paylaşımı

ALİŞAN'IN PAYLAŞIMI!

Alişan ise sosyal medya hesabından koronavirüs nedeniyle yaz aylarında hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın son gönderisini paylaşarak kutladı. Paylaşımı herkesi ağlattı. Alişan, doğum gününü kutlayanlara ise teşekkür ederek karşılık verdi. Son röportajında ise bundan sonra çocukları ve yeğenleri için çalışacağını söylemişti. 

alişanın paylaşımı

alişanın paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin babasıyla olan diyaloğu güldürdü.

Hz. Yusuf sorusuyla Kanal 7 sosyal medyada gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hz. Yusuf sorusuyla Kanal 7 sosyal medyada gündem oldu!
Amine Gülşe görümcesinin düğününde resmen döktürdü! Bebek göründü

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe görümcesinin düğününde resmen döktürdü! Bebek göründü

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

abdi abi 1 yıl önce

artık yeter herseferinde paylaşım yapmayın...birazda acınızı medyatik olmadan yaşayın..