Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında ve nereli

Ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anlı evlenme kararı verdiğini canlı yayında yayında açıkladı. Milyonların izlediği programda Anlı'nın evleneceği kişinin kim olduğu merak edildi. Anlı, evleneceği kişinin Şinasi Yüzbaşıoğlu olarak duyurdu. Peki Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve kaç yaşında? İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında tüm merak edilenler...

Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programın sevilen sunucusu Müge Anlı canlı yayında evleneceğini açıklamıştı. Yeni sezonda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı özel hayatıyla ilgili bu açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. Anlı'nın evlilik açıklamasını yapar yapmaz Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir. İşte tüm merak edilenler...

Müge Anlı müjdeli haberi canlı yayında verdi: Evleniyor!İLİŞKİLİ HABERMüge Anlı müjdeli haberi canlı yayında verdi: Evleniyor!

Müge Anlı, ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' dedi.

25 Haziran tarihinde sade bir nikahla evlenen çift sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın sosyal medya hesabı üzerinden soyadını değiştirmesi sonrasında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı ile ilgili bilgiler yeniden merak konusu oldu.

müge anlı soyadını değiştirdi

müge anlı soyadını değiştirdi

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Müge Anlı'nın gönlünü kazanan Şinasi Yüzbaşıoğlu devlet memuru olarak görev yapmaktadır. Anlı 'Çok da saygı değer mesleği var.'' diyerek duyurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun İstanbul Asayiş Şube Müdürü olduğu biliniyor. 

Şinasi yüzbaşıoğlu kimdir

Şinasi yüzbaşıoğlu kimdir

Şinasi Yüzbaşıoğlu Adana'da doğumlu olup Adana'da emniyet müdürlüğünde görev almıştır. 58 yaşında olan Şinasi Yüzbaşıoğlu 4.sınıf emniyet müdürüdür. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı müjdeli haberi canlı yayında verdi: Evleniyor!

Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı kırmızı perdede!

İLİŞKİLİ HABER

Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı kırmızı perdede!
Funda Arar'dan inanılmaz performans! 2,5 saatte 41 şarkı söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Funda Arar'dan inanılmaz performans! 2,5 saatte 41 şarkı söyledi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Şengül 1 yıl önce

Başka derdimiz kalmadı Müge Anli^ njn evliliği bize ne

Toplam 1 beğeni

rusen 1 yıl önce

bu Şinasi bu yaşa kadar yaşıyordu. ama kimsenin haberi yoktu gene olmasın ne olcak müge anlı vardiye olacaksa olmasın hep böyle simarttiniz boylelerini

Toplam 2 beğeni

OSMANLI 1 yıl önce

Rabbim Mutluluğunuzu daim eylesin.Amin

Toplam 8 beğeni