Acun Ilıcalı kızlarını paylaştı! Fotoğraftaki detay dikkatlerden kaçmadı

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı Babalar gününde yaptığı paylaşım sosyal medyada olay oldu. Ilıcalı'nın 4 kızıyla birlikte verdiği pozda kızı Yasemin'in elindeki telefon dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın takipçileri "Acun'un kızı da olsan kırık telefon kullanırsın" yorumlarına neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda torun mutluluğu yaşayan Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada gündem oluyor. Büyük kızı Banu Ilıcalı, Leyla Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı ve en küçük kızı Melisa ile birlikte pozlarını Babalar Günü mesajıyla birlikte paylaştı.

Acun Ilıcalı kızlarıyla pozuna "Yeryüzündeki cennet. Babalar Günü'nüz kutlu olsun" yazdı. Acun Ilıcalı'nın pozunda kızı Yasemin'in elindeki telefon dikkat çekti.

acun ılıcalı ve kızları

acun ılıcalı ve kızları

Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin'in elindeki telefonu gören sosyal medya kullanıcıları gönderiye yorum yapmayı ihmal etmedi. İşte dikkat çeken o yorumlar;

"Acun'un kızı da olsan kırık telefon kullanırsın", "Abi telefonun ekran jelatinini değiştirin", "Yasemin'e yeni bir telefon almanın zamanı gelmedi mi Acun bey?", "Kızına bi telefon al"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı müjdeli haberi canlı yayında verdi: Evleniyor!

Bergüzar Korel'in telefonu kayboldu! Telefon Londra turu attı

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'in telefonu kayboldu! Telefon Londra turu attı
Burak Özçivit'ten keyifli kareler!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten keyifli kareler!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

etem ulaş 1 yıl önce

getirsin ben ücretsiz değiştireyim acun abi yabancımı?

Toplam 1 beğeni