Dizisi final yapan Hande Doğandemir tekrar geri dönüyor! Yeni projesi belli oldu

"Annemizi Saklarken" isimli dizi projesinde başrol olarak yer alan oyuncu Hande Doğandemir, beklenen reytingi toplayamayınca acil final kararı alan yapımla anlaşma sağlamış ve bitirmişlerdi. Şimdilerde bir film projesinde yer alacak Doğandemir'e eşlik eden kişi ise "Mahkum" dizisindeki performansıyla takdir toplayan İsmail Hacıoğlu olacağı öğrenildi.

Yaklaşık 4-5 ay önce "Annemizi Saklarken" dizisinde acil final isteğiyle ekranlara veda eden Hande Doğandemir, bu sefer tekrar geri dönüş sağladı. Ünlü oyuncunun yeni projesindeki ayrıntılar netlik kazanırken, heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etmekten de geri durmadı.

hande doğandemir ve ismail hacıoğlu

hande doğandemir ve ismail hacıoğlu

MİT'İN MUSUL'DAKİ KAHRAMANLIK HİKAYESİ

Güzel oyuncu kahramanlık hikayesi temalı 49 adlı filmle beyaz perde için hazırlanırken, performansıyla sürekli adından bahsettiren İsmail Hocaoğlu'nun da Doğandemir'e eşlik edeceği öğrenildi. Yeni proje 49'da MİT'in Musul'daki kahramanlık hikayesini anlatacağı açıklanırken, çok yakında çekimlere de başlanacağı öğrenildi.

ismail hacıoğlu ve hande doğandemir

ismail hacıoğlu ve hande doğandemir

YÖNETMEN HAKAN İNAN İMZALI 

49 filmi için toplanan ekibin Hatay bölgesinde çekim yapacağı açıklandı. Başrollerinde Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı projede yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın olacağı aktarılan bilgiler arasında yerini koruyor.

Burak Özçivit'ten keyifli kareler!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten keyifli kareler!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0