1.5 milyon TL'lik asansörlü mezarlık tartışması! Fevzi Siverek'ten Bülent Ersoy'a sert sözler

1.5 milyon TL değerinde şifreli ve asansörlü mezarlık yaptıracağı iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak iddiaların asıl kaynağı Fevzi Siverek'e ateş püskürmüştü. Yaşananların ardından Ersoy'a öfkelenen Fevzi Siverek "Bülent Ersoy beni yalanladı. Bülent Ersoy kimdir ki beni yalanlayacak? Bülent Ersoy beni yalanlayabilecek cürete sahip midir?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Fevzi Siverek'in 1.5 milyon TL değerindeki asansörlü mezarlık açıklamalarıyla gündeme gelen sanatçı Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak tepki göstermişti. "Ölmedim Arkadaşlar!" notuyla paylaşımda bulunan Ersoy, Siverek'i hedef alarak "Hakkımda her açıklama yapan, yapabilen kişi ya da kişilerin bu 'abuk sabuk' sözleri medyada bu kadar büyük yer bulacak mı?" ifadelerini kullanmıştı.

Bülent Ersoy Fevzi Sivereki hedef aldı

Bülent Ersoy Fevzi Sivereki hedef aldı

"BÜLENT ERSOY BENİ YALANLAYACAK CÜRETE SAHİP MİDİR?"

Geçtiğimiz gün Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programına katılan Fevzi Siverek, Bülent Ersoy'u yerden yere vurdu. 'O benim en yakın dostum. Aileden biri' dediği Bülent Ersoy hakkında konuşan Siverek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim için Bülent Ersoy'un menajeri yazılıyor. Bülent Ersoy kimdir? Ben onun menajerliğini yapacağım. İkincisi ben Bülent Ersoy'un Prodüktörü, Yapımcısıyım. 27 yıllık da dostuyum. Bülent Ersoy'un mezarı nasıl olacak diye bana sordular, ben de cevapladım. Bülent Ersoy beni yalanladı. Bülent Ersoy kimdir ki beni yalanlayacak? Bülent Ersoy beni yalanlayabilecek cürete sahip midir? Sizin sektör hem çok iyi hem çok acımasız. Biz nice starlar tanıyoruz ki öyle popülaritesi çok yüksek olup etrafındaki dostlarını kaybettiğinde kimsesizler mezarlığında gömülüyor. Belediye gömdü kimsenin haberi yok. Benim için abuk sabuk açıklamalar yapıyor deniliyor ya birincisi ben abuk sabuk bir kişi değilim. İkincisi yaptığım açıklama abuk sabuk değil. Bülent Ersoy'un yanında bir arkadaş var menajeri. Bülent Ersoy açılışlara gidiyor bir tane gündem olmuyor. Benim ağzımdan çıkan haber milyonları geçiriyor. BBC Televizyonu flash haber olarak geçmiş Amerika'da. Bu durum arkadaşları tedirgin etti demek ki. Onlar zannetti ki Bülent Ersoy'u onların elinden alıyorum. Bunun kıskançlığıyla Bülent Ersoy'u bana göre yanlış yönlendirmişlerdir. Onun kılavuzları bunu yaptı"

Fevzi Siverekten şaşırtan açıklamalar

Fevzi Siverekten şaşırtan açıklamalar

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Her hareketiyle gündem olan şarkıcı Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl ekim ayında babası Fikret Erkoç'un mezarının başında söyledikleriyle herkesi şoke etmişti. Peş peşe aldığı ölüm haberiyle yıkılan Ersoy, babasının mezarına bakarak "Çok dar değil mi? Ben standarda sığamam ki" şeklinde konuşmuştu.

Bülent Ersoy babası Fikret Erkoçun cenaze töreninde

Bülent Ersoy babası Fikret Erkoçun cenaze töreninde

"İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN YARDIM İSTEDİM"

Kısa sürede sosyal medyada viral olan konuşmanın ardından Ankara'daki bir açılışa katılan Bülent Ersoy, sözlerinin hatırlatılması üzerine ilginç bir yanıt verdi. Basın mensuplarının "Mezar yeriniz belli mi? Önceden planladınız mı?" sorusunu cevaplayan Ersoy, bu konuda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istediğini açıkladı. Mezar yerinin hazır olduğunu söyleyen Ersoy "Sayın İçişleri Bakanı'mızdan istirham ettim. Evet, mezar yerim belli" diye konuştu.

Bülent Ersoydan şaşırtan Süleyman Soylu açıklaması

Bülent Ersoydan şaşırtan Süleyman Soylu açıklaması

"BÜLENT ERSOY'UN MEZARINI ASANSÖRLÜ YAPACAĞIZ"

"Al Sana Haber" programına bağlanan ünlü şarkıcının yardımcısı Fevzi Siverek, konu hakkında şaşırtan ayrıntıları ilk kez paylaştı. Bülent Ersoy'un mezar yerinin hazır olduğunu dile getiren Siverek, şöyle konuştu:

"Normalde yaşayan bir insana mezar yeri almak hem dinimiz gereği hem de yaşayan bir insanın alınan yere gömüleceğini düşünmek çok şık bir durum değil. Ama malumunuz Türkiye'de bir gelenek vardır. 4-5 kişilik bir aile kabristanı alınıp yapılır. Malumunuz Bülent Ersoy'un babasının defin işlemi sırasında mezar başında bir konu oldu. Bülent Hanım, İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya bir rica da bulunup, kendileri de teveccüh buyurmuş ve 'gereğini yapacağını' söylemişler. Bülent Hanım'a Zincirlikuyu'dan bir mezar yeri ayarladım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım'ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Allah geçinden versin tabi kimin ne zaman öleceği belli olmaz. Eğer benden önce Hakk'ın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy'u gömmek istemem tabi benim 27 senelik hem dostum, hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır"

Bülent Ersoyun yardımcısı Fevzi Siverekten şaşırtan açıklama

Bülent Ersoyun yardımcısı Fevzi Siverekten şaşırtan açıklama

Mezarın yapılma süreci için ayrılan bütçeye de değinen Siverek "Bir bütçe ayırdık evet. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. yaklaşık 1,5 Milyon TL tutar" dedi.

Bülent Ersoyun mezarı asansörlü olacak

Bülent Ersoyun mezarı asansörlü olacak

"ÖLMEDİM ARKADAŞLAR!"

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, yakın dostu Fevzi Siverek'in 1.5 milyon TL değerindeki asansörlü mezarlık açıklamalarına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından "Ölmedim arkadaşlar!!!" şeklinde paylaşım yapan Ersoy, açıklamaların yalan olduğuna işaret ederek "Yeni medya ve sosyal medya! Birileri konuşsun, birileri haber yapsın, sonra 'kopyala yapıştır' dijital medya, yazıyı çoğaltsın… Sevgili babacığımın cenazesi sırasında söylemiş olduğum sözlerin videosu önce Instagram’da viral oldu, sonra bir röportajımda bu konu soruldu, en sonra da bugün '1.5 milyon TL bütçe ayırdı, Bülent Ersoy’un mezarı derin olacak, asansörle inilecek' başlıklarına kadar geldi…" ifadelerini kullandı. 

FEVZİ SİVEREK'E SİTEM ETTİ!

Siverek'i hedef alan Bülent Ersoy açıklamalarının devamında şöyle konuştu:

"Ankara'daki röportajda sormuş olduğunuz gibi, yine bana sormanız gerekirken, hakkımda her açıklama yapan, yapabilen kişi ya da kişilerin bu 'abuk sabuk' sözleri medyada bu kadar büyük yer bulacak mı? Yaşayan bir insana 'Mezarı için 1.5 milyon TL bütçe ayırdı' başlıkları ‘basın özgürlüğü’ kapsamında mı? Bu başlıklar, haberler; mantığa ve haber etiğine uygun mu? Bu arada, üstelik yetkili menajerim de Haluk Şentürk’tür. Her şeyi tolere etmek, sanatçı duruşuna göre davranmak, 'hadi ablalarıyım kırılmayayım, kırmayayım' demek, yaşadığımız bu devirde işe yaramıyormuş demek…"

Bülent Ersıt Fevzi Sivereke sitem etti

Bülent Ersıt Fevzi Sivereke sitem etti

MEHMET YÜZÜAK BÜLENT ERSOY'A SESLENDİ!

Ersoy'un şaşırtan açıklamalarının ardından geçmişte filmlerinin de müziklerini yapan yakın dostu Mehmet Yüzüak'tan şaşırtan bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından "Canım Arkadaşım" diyerek Ersoy'a seslenen Yüzüak "Lütfen aklını başına topla. Asansörlü mezar, şifreli mezar, ölü yatırım dedikleri herhalde budur!.. Yüce Allahım sana uzun ömürler versin canım arkadaşım" şeklinde konuştu.

Mehmet Yüzüak ve Bülent Ersoy

Mehmet Yüzüak ve Bülent Ersoy

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti...

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz'i ne yapsa ikna edemedi!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz'i ne yapsa ikna edemedi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

Kafkkasyalı 1 yıl önce

Ey sn Bülent Ersoy sana Bi kardeş tavsiyesi ölünce kefenden gayri urba yok. Yalnız şehitler müstesna. Atalar derki padişahta olsan derler ki er kişi niyetine

nail erdoğan 1 yıl önce

kendine mezar hazırlama kendini mezara hazırla .(hadis)

minoset 1 yıl önce

bence sen piramit yaptır hacı abla şöyle şifenk li filan olsun mezarına ziyarete gelenler WAV çekçin. yakışır sana seviyon sen bu işleri

Sivaslı 1 yıl önce

Ölümü ne sanıyorlarsa,yok oluş deyil yeniden diriliş ve hesap vakti.servetin malın altının dünyalık ne varsa orda geçerli deyil ,altından da yapsanız mezarı yinede boooşş.bülent bey amannn hanım.veya diyeri

Enes 1 yıl önce

sanki mezara girince ayaklarını uzatıp tv izleyeceğini sanıyor.

Yorumların Tümünü Okuyun