Şarkıcı Seda Sayan'a sahnede sürpriz hediye!

Seda Sayan, önceki akşam Kadıköy’de bulunan bir otelde gerçekleşen ödül törenine katıldı. Törende Seda Sayan’a bir iş kadını beklemediği bir sürpriz yaptı.

Sunuculuğunu Özge Ulusoy'un yaptığı gecede çocuk yaşta evlendirilen kız çocuklarına dikkat çekmek için sahneye çıkan oyuncu Alara Çağlayan ve Yasemin Nil Yüksel gelinlikle sahneye çıkıp okul kıyafetleriyle kalması büyük alkış aldı.

Gecede sahneye çıkan Seda Sayan sevilen şarkılarıyla konukları eğlendirdi. 'Türkiye'nin en güvenilir kadını' ödülüne layık görülen Seda Sayan'a ayrıca bir iş kadını düğün hediyesi olarak beşibiryerde taktı.

Beşibiryerde altınları boynuna takan Seda Sayan ''Nikahımda bile bundan takan olmadı." dedi.

 

Ezan için konseri durdurdu! Ajda Pekkan'ın ezan hassasiyeti takdir topladı

İLİŞKİLİ HABER

Ezan için konseri durdurdu! Ajda Pekkan'ın ezan hassasiyeti takdir topladı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0