Bülent Ersoy'dan Hürrem Sultan kızılı! Saçlarını turuncu yapıp...

Yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Bülent Ersoy, saçlarında "Hürrem Sultan Kızılı" rengini kullanmaya karar verdi. Yeni imajıyla sosyal medyayı sallayan ünlü şarkıcının paylaşımına binlerce yorum geldi.

Kendine has giyim tarzı ve makyajıyla yıllardır modaya farklı bir bakış açısı sunan ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, yine hayranlarını şaşırtmayı başardı. Sık sık saçı ve makyajında sıra dışı yeniliklere yer veren Ersoy, Karabük'te vereceği konser öncesi köklü bir değişikliğe giderek imaj tazeledi. 

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Genellikle saçlarını siyah ve kahverengi tonlarında kullanmayı tercih eden Ersoy, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan etkisine kapılarak saçını "Hürrem Sultan Kızılı" yaptı. Yeni imajını sosyal medya hesabından "Karabük geliyorum" notuyla paylaşan ünlü şarkıcının yeni hali takipçilerini şaşkına çevirdi. Yorum yağmuruna tutulan paylaşım kısa sürede gündem oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer evlendi!

Prenses Charlene eşi Prens Albert'i koluna takıp Monte Carlo Televizyon Festivali'ne katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Prenses Charlene eşi Prens Albert'i koluna takıp Monte Carlo Televizyon Festivali'ne katıldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0