Bülent Ersoy yeni evlenen Seda Sayan'a seslendi: "Bunların huyları bozuldu"

Şarkıcı Bülent Ersoy, farklı olan tarzı ve duruşu ile gündeme gelirken, geçtiğimiz günlerde sitem etti. Bir açılış için yer aldığı bölgede muhabirlerle karşılaşan Ersoy, kendinden küçük yaşta evlendiği eski eşlerini anarak kendisinin kötü bir örnek olduğunu düşündüğünü belirtti.

70 yaşındaki Türk Sanat Müziği'nin önemli isimlerinden olan şarkıcı Bülent Ersoy; duruşu, kıyafetleri ve makyajıyla da adından sıkça bahsettiriyordu. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir güzellik merkezinin açılışında yer alan Ersoy, basından gelenlerin sorularını yanıtlamaktan çekinmedi.

bülent ersoy

bülent ersoy

"SON DERECE SAYGILIYIMDIR"

59 yaşındaki Seda Sayan'ın geçtiğimiz aylarda kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'le evlendiği haberini alan Ersoy, ilginç bir yorumda bulundu. Ersoy, geçmişte kendinden küçük yaştaki adamlarla evlendiği için eleştiri yağmuruna tutulduğunu hatırlamasıyla birlikte "Son derecede saygılıyımdır bu konuda. Bana derlerdi ki; "Hep genç koca buluyorsun." Eee ne oldu şimdi?" açıklamasında bulundu.

bülent ersoy

bülent ersoy

"HEPSİNİN HUYU BOZULDU"

Sözlerine tebessümle devam eden Ersoy, "Herkes gençlerle... Hepsininki benimkilerden genç. Acaba kötü örnek mi oldum? Bunların hepsinin huyu bozuldu." ifadelerini kullanması gündeme bomba gibi düşmesini sağladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel arabada yeğeni Mavi'nin dizlerine yattı

Eski dostlar Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar Almanya'da bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Eski dostlar Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar Almanya'da bir araya geldi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0