Devlet Bahçeli'den Cem Yılmaz'a sert sözler!

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli son günlerde dijital yayın platformu Netflix'te yayınlanan Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisi ve buna benzer yapılan yapımlar için sert sözler söyledi. Bahçeli, grup toplantısında Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde tamamen seviyesiz yapılan bel altı esprilerin olduğunu sözde komedyenlerin haddini açtığını söyledi.

Netflix'te ilk dizi filmi olan Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisiyle herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Dizide mizah adı altında yaptığı bel altı esprilerle sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Cem Yılmaz'ın sert eleştirilere neden olan Erşan Kuneri dizisine gün geçtikçe tepkiler büyüyor. Bir tepki de son olarak Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, konuşmasıyla Cem Yılmaz ve onun gibi yapımlar yapan kişileri hedef aldı.

devlet bahçeli

devlet bahçeli

Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında "Netflix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin yer aldığı diziler artık haddini aşmıştır." diyerek Netflix'te yayınlanan içeriklere tepki gösterdi. 

"Toplumsal bünyeyi ur gibi saran şiddet vakalarında bir türlü azalma, zayıflama emaresi görülmemektedir. Vahşet haberleri, seri cinayetler maalesef milli vicdanı derinden yaralamaktadır. Bazı diziler, Magazin programları hepimizi rahatsız etmektedir.

Netflix'de küfür ve en samimiyetsiz esprilerin yer aldığı, sözde komedyenlerin olduğu diziler artık haddini aşmıştır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran ucube dizi sahnelerinin neresini beğenip takdir edeceğiz?"

Eski dostlar Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar Almanya'da bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Eski dostlar Oktay Kaynarca ve Hülya Avşar Almanya'da bir araya geldi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

mustafa 1 yıl önce

gerçekleri dile getiren sayın bahçeliden ALLAH razı olsun geçekten de yeni nesli ahlak kurallarını aşan programların başında bilmem ne file almış başını gitmiş bu tırmanışı kesmek gerek .

cenk kara 1 yıl önce

gerçekten çok seviyesiz ve terbiyesiz müslüman bir kültüre yakışmayan şekilde sözler sarfediliyor küfürü komedi olarak algılıyorlar çok ayıp hemde çok ayıp böyle filimcilik olmaz topluma hiçbir şey kazandırmıyor

Saçmalık 1 yıl önce

Bülent ersoyun mezarı asansörlü kliması var full hd Lcd tv si kameralı Mobesa kamerasından izlene bilen Bence luxus bir mezar olsun Insanlar kafayı sıyırmış