Fahriye Evcen 13 aylık oğlu Kerem ile çekilmiş pozunu paylaştı! Bakın kime benzetildi

İkinci bebeği Kerem'i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin 13 aylık oğlu Kerem bebek uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in küçük oğlu Kerem'i paylaşmalara doyamadı. Minik Kerem'in kıvırcık saçları gündem oldu.

Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen 2019 yılında ilk bebeği Karan’ı, 2023 yılında ise ikinci bebeği Kerem’i dünyaya getirdi. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen günler sonra minik oğlu Kerem'in son halini paylaştı.  

Karan 4 yaşındaı! Fahriye Evcen küçük KeremİLİŞKİLİ HABERKaran 4 yaşındaı! Fahriye Evcen küçük Kerem'i doğum gününde gösterdi!

EVCEN OĞLUYLA BİRLİKTE POZ VERDİ!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Kerem'in yüzünü gösteren güzel oyuncu Fahriye Evcen oğluyla çekilmiş karelerini paylaştı. Arkadaşlarıyla gittiği mekanda küçük oğluyla poz veren Evcen'in bu paylaşımı çok beğenildi.

BAKIN KİME BENZETİLDİ

Uzun zaman sonra ilk kez görüntülenen 13 aylık Kerem bebeği, birçok sosyal medya kullanıcısı "Babasının kopyası" şeklinde yorum yaptı. 

KEREM BEBEK SON HALİYLE MEST  ETTİ

Fahriye Evcen minik oğlu Karan'ın paylaşımına "Çok aşığım" şeklinde yazdı.

 

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Kerem bebeğin kıvırcık saçları birçok kullanıcı tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

KEREM BEBEKLE SET POZLARI

Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ile birlikte yer aldığı reklam çekimlerine minik oğlu Kerem’i de götürdü. İki çocuk annesi olan Evcen küçük oğlu Kerem ile poz vermeyi ihmal etmedi. İşte o pozlar

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Anne oğulun karesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

EVCEN'İN KEREM BEBEK İLE KAR POZLARI

Ailesiyle çıktığı kar tatilinde çektirdiği karelerini yayınlayan Evcen'in oğlu ile çekilmiş olduğu kar pozları çok beğenildi. 

TIPKI BABASININ KOPYASI

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen 1 yaşına giren Kerem bebeğin fotoğrafını paylaştı. Paylaşımlara doyamayan Evcen 1 yaşına giren oğlunun karesini "Benim küçük prensim" diyerek yayınladı.

Kerem bebek kime benziyor

Kerem bebek kime benziyor

Ünlü oyuncunun bir önceki paylaşıma "Bir sene önce bugün bir KEREM doğdu ki; çok yaman.. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim.. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum." duygusal bir notu düştü. 

BABA ÖZÇİVİT PAYLAŞTI

İkinci defa baba olmanın mutluluğunu yaşayan Özçivit, kahvaltı öncesi küçük oğlu Kerem ile oynadı. 

"KEREM, ABİSİ KARAN ‘A BENZİYOR"

Çift kendilerine gelen ikinci çocukları Kerem’in kime benzediği sorusunu, abisi Karan’a benzediğini söyleyerek yanıtlarken Fahriye Evcen çok uzun süre ara vermeden setlere geri döneceğini belirtti.

Çift, heyecanla bekledikleri erkek bebeğine "Kerem" adını verdi. Doğum sırasında eşi Fahriye Evcen Özçivit ’i yalnız bırakmayan Burak Özçivit duygu dolu anlar yaşadı.

fahriye evcen ikinci kez anne oldu

fahriye evcen ikinci kez anne oldu

FAHRİYE EVCEN'DEN MİNİK OĞLUYLA PAYLAŞIM!

Geçtiğimiz günlerde doğum yapan ve ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün küçük oğlu Kerem bebeğin bir videosunu paylaştı. Evcen'in evlerinin bahçesinde bebek arabasında  minik elleriyle çekmiş olduğu oğlu Kerem'in bu karesine beğeni yağdı.

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'den güzel haber! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu?

İLİŞKİLİ HABER

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'den güzel haber! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu?
Yarım Elma'nın yıldızları Günay Karacaoğlu ve Janset Paçal yıllar sonra aynı karede!

İLİŞKİLİ HABER

Yarım Elma'nın yıldızları Günay Karacaoğlu ve Janset Paçal yıllar sonra aynı karede!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 42

dadaş ibo 2 ay önce

Allah bağışlasın küçük babaları....Çok tatlı çocuklar Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin...

TürkoğluTürk 2 ay önce

maaşallah

ömer faruk karöa 9 ay önce

MAŞAALLAH Ben o bebeğin ellerini yerim

Toplam 1 beğeni

Tek gözlü balik 1 yıl önce

ALLAH herkeze amerikan hastanesinde dogum yapmayi nasip etsin.!!!

Toplam 6 beğeni

izmirli 1 yıl önce

Ecdadımızı anlatan KURULUŞ OSMAN gibi tarihi bir dizide rol alıp gavurun hastanesinde doğum yapmak ne yaman çelişkidir. Ülkemizde amerikan hastanesini on defa katlayacak kalitede bize ait onlarca hastanelerimiz varken nedir bu gavur özentisi anlamış değilim. Bi kerede gerçek hayatınızda samimi olun be..

Toplam 27 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun