Esra Erol'un programında bir mucize! 30 yıl sonra baba-oğul kavuştu! Oğlunun ayaklarına kapandı

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında bir mucize yaşandı. Ünlü sunucu Esra Erol programında Ömür Kurşun'u 30 yıldır görmediği babasına kavuşturdu. Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı. İşte canlı yayında yaşanan duygu dolu anlar...

Gündüz kuşağında hafta içi her gün yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Esra Erol'da programında her gün birbirinden ilginç olaylar oluyor. Ünlü sunucu Esra Erol'un sunduğu programda bu hafta 30 yıldır babasını görmeyen Ömür Kurşun vardı. Kurşun Esra Erol ve ekibinden babasını bulmak için yardım istedi. 

Esra Erol

Esra Erol

Uzun çalışmalar sonrası canlı yayında heyecanlı dakikalar yaşandı. Babasının fotoğrafını ilk kez gören Ömür stüdyoda gözyaşlarına boğuldu. Babasını ekranda gören Ömür, büyük şaşkınlık yaşadı.

ömür kurşun babasına 30 yıl sonra kavuştu

ömür kurşun babasına 30 yıl sonra kavuştu

30 yıldır birbirinden habersiz yaşayan baba-oğul, Esra Erol sayesinde bir araya geldi. Ömür babasına "Beni niye terk ettiniz?" diye sordu. 

Mustafa Bey, "Adını bile bana doğru dürüst vermediler. Seni çok seviyorum. Sen benim ilk çocuğumsun. Beni istemesen de sen benim oğlumsun ben seni istiyorum. Sen benim canımsın. Herkes seni biliyor hiçbir zaman inkar etmedim" "Senin her zaman arkandayım. Seni her zaman takip ederim. Geçmişte bazı şeyler oldu. Dayıların anasına zulüm etti, annenin bile suçu yok. Anneni kabul etmedi. Asıl seni dışarı atan dayılarındır" "Senin annen gerçekten bir melek. Çok hatalar yaptım ama senden asla vazgeçmem. Sen istersen benim yurdum açık." "Evimin üst katını oğlum için hazırlıyorum. Bana bir kez olsun baba demen için her şeyi veririm." Bu sözleri duyan Ömer, gözyaşlarına hakim olamadı. Canlı yayında oldukça duygusal anlar yaşandı.

esra erolda 30 yıl sonra bir ilk

esra erolda 30 yıl sonra bir ilk

30 YIL SONRA GÖRDÜĞÜ OĞLUNUN AYAKLARINA KAPANDI!

ömür Kurşun, Esra Erol'da programında dakikalar içinde babasına kavuştu. 30 yıl sonra oğluna kavuşan baba Mustafa Şan, "Beni affet oğlum" diyerek Ömür'ün ayaklarına kapandı.

ESRA EROL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Stüdyoda duygusal anlar yaşanırken Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı.

esra erol gözyaşlarını boğuldu

esra erol gözyaşlarını boğuldu

Mehmet Dinçerler'in borçları Hadise'yi etkiledi! Hayaller suya düştü

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler'in borçları Hadise'yi etkiledi! Hayaller suya düştü
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Selda Alkor'dan duygulandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Selda Alkor'dan duygulandıran paylaşım!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

rüknettin 1 yıl önce

yahu dayı 30 yıl be 30 yıl boyunca hiçmi peşine düşmedin. elime odunu alır o dayıları hurda haş ederdim. ne demek oğlumla arama girmek. yazık o çocuğa yazık.

Toplam 2 beğeni

Vesile ozturk 1 yıl önce

Kinamayin adlini bilmeden.

Toplam 0 Beğeni