Fatih Terim'den günler sonra duygulandıran paylaşım! 40 yıl önce 40 yıl sonra...

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim takipçilerini yıllar öncesine götürdü. 40. yıl dönümüne özel sosyal medyada eşiyle birlikte fotoğrafını paylaştı. İşte o duygu yüklü paylaşım;

Teknik direktör Fatih Terim 40 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Fulya Terim'in evlilik yıldönümünü sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Eşiyle birlikte çekildiği fotoğrafına duygusal not düşmeyi ihmal etmedi. 

40 YIL ÖNCE 40 YIL SONRA...

Ünlü teknik direktör Terim, "Bazen şekerli bazen sade; yeri geldi sıcak yeri geldi soğumuş; zaman zaman uzakta, çoğu zaman yanı başında ama her zaman hayırlı ve hatırlı kahvemizi 40 yıldır paylaşıyoruz.

Beni 40 yılda daha iyi bir insan, baba, dede ve en önemlisi seven ve bağlı bir erkek yaptığın, içtiğimiz her kahveyi daha anlamlı kıldığın için teşekkür ederim.
Bir 40 yılımız daha olsa veya yine hayata gelsem acısıyla, tatlısıyla yine kahvemi seninle paylaşmak isterim. 40. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun"

Bu paylaşıma binlerce beğeni ve yorum gelirken ilk beğenen kişi kızları buse Terim oldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

1.5 milyon TL değerinde asansörlü mezarlık yaptıracak denmişti! Bülent Ersoy'dan sert çıkış

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0