Hollywood oyuncusu Sandra Bullock'dan sevenlerini üzen haber!

Çok uzun yıllardır hafızalara kazınan ve kült yapım haline gelen bir çok filmde rol alan Sandra Bullock, hayranlarını ve sevenlerini üzen haberi verdi. Tükendiğini belirten ünlü oyuncu, bir süre ara vereceğim açıklamasında bulundu.

57 yaşındaki Hollywood oyuncusu Sandra Bullock, daha önce yaptırdığı estetiklerle gündeme gelmiş ve oldukça tepki çekmişti. Kariyer hayatı boyuncu unutulmaz karakterleri oynayarak kendini hem sinema hem de dizilerde en beğenilen oyuncu yapmayı başaran Sandra Bullock, son açıklamasıyla hayranlarını üzdü.

sandra bullock

sandra bullock

ARTIK ESKİSİ GİBİ DEĞİL

Bullock bir süredir kendini hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi hissetmediğini açıklarken, oyunculuğa bir süre ara vereceğini bildirdi. Evlat edindiği iki çocuğuna zaman ayırmak istediğini ve onlarla ilgilenmesi gerektiğini belirten ünlü oyuncu, eskisinden daha az yoğun bir tempoda yaşaması gerektiğini artık kaldıramadığını açıkladı.

sandra bullock ve ailesi

sandra bullock ve ailesi

EMEKLİ Mİ OLUYOR?

Sandra Bullock sağlıklı kararlar verebilecek durumda olmadığını belirterek "İşim benim için koltuk değneği gibi oldu. Geçici bir süre mesleğime ara vermek istiyorum. Bittim, tükendim... Sağlıklı kararlar alamıyorum. Güzel çocuklarım var. Onlara bakmayı tercih ediyorum. Onlarla anılar biriktirmeyi tercih ediyorum." açıklamasında bulundu. Ayrıca sözlerine devam ederken emekli olmadığını sadece dinlenmek istediğini belirten oyuncu, hayranlarının yüreğine su serpti.

Ünlü oyuncu Caylee Cowan'a hırsız şoku! Uyurken başucuna kadar gelmiş

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Caylee Cowan'a hırsız şoku! Uyurken başucuna kadar gelmiş

BİR YORUM YAPIN 1

murat 1 yıl önce

Adrenochrome kullananlardan değil miydi? Bir TV programında, 'Genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettiriyorum' diyen bu değil mi? Adrenochrome nedir bilmeyen araştırsın!