İbrahim Tatlıses eski eşi Derya Tuna'ya övgüler yağdırdı: Benim baş tacım orada!

Geçtiğimiz gün Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında konser veren şarkıcı İbrahim Tatlıses, kadın hayranlarıyla bir araya geldi. Eski eşi Derya Tuna ve gelini Yasemin Tatlıses'in de izleyenler arasında yer aldığı konserde eski eşine seslenen Tatlıses "Benim baş tacım da oradadır" dedi.

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündem olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıktı. "Kadınlar Matinesi" konseptiyle kadın hayranlarıyla bir araya gelen Tatlıses, sevenlerine müzik şöleni yaşattı.

İbrahim Tatlıses Kadınlar Matinesi konseri

İbrahim Tatlıses Kadınlar Matinesi konseri

Usta sanatçının eski eşi Derya Tuna ve gelini Yasemin Tatlıses'te konseri izlemeye gelenler arasındaydı. Hayranlarını selamlayan Tatlıses "Bütün kadınlar baş tacıdır. Benim baş tacım da oradadır" diyerek eski eşine jest yaptı. Eski eşinin söyledikleri karşısında utanan Derya Tuna'nın gülümsemesi gözlerden kaçmadı.

Derya Tuna ve gelini Yasemin Tatlıses

Derya Tuna ve gelini Yasemin Tatlıses

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber: Karan'a kardeş geliyor!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0