Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı Atilla Olgaç'tan yıllar sonra gelen bomba itiraf!

Bir döneme damgasını vuran "Kurtlar Vadisi" dizisi ile hafızalara kazınan Kılıç karakteriyle tanınmış Atilla Olgaç, yıllar sonra dizisi hakkında itiraflarda bulundu. Necati Şaşmaz ile ilgili çıkan tarikat haberlerinden sonra ayrılmayı düşündüğünü ama iki katı fiyat teklifiyle gelen yapımcıya hayır diyemediğini açıkladı.

2003 yılında bomba gibi patlayarak yayın hayatına devam eden ve döneme damgasını vurmuş "Kurtlar Vadisi" dizisi hala konuşulmaya devam ediyor. Dizisinin en sevilen oyuncularından biri olan Atilla Olgaç, "Kılıç" rolüyle de hafızalara kazınan karakterler arasında yer alıyor. Olgaç, yıllar sonra dizi hakkında yaptığı itirafla gündeme tekrar geldi.

kurtlar vadisi setinden

kurtlar vadisi setinden

KURTLAR VADİSİ'NDEN AYRILACAKTI

Diğer oyuncularla ilgili şaşırtıcı itiraflarda bulunan başarılı oyuncu Atilla Olgaç, o günlerde Polat Alemdar kaarkterini oynayan Necati Şaşmaz hakkında çıkan tarikat haberlerini öğrendiğini belirtti. O haberlerden sonra diziden ayrılmak istediğini ama yapım şirketinin onu göndermek istememesiyle iki misli ücret vererek kalmasını sağladıklarını itiraf etti.

kurtlar vadisi setinden

kurtlar vadisi setinden

"HEPİMİZ AYRILACAKTIK"

Olgaç açıklamasında "Hepimiz ayrılacaktık. Fakat geçim için yaşamak önemli. Kesenin ağzını açtılar, aldığımız paranın iki mislini verdiler. İki misli para alınca da yapılacak bir şey olmadı." ifadelerini kullandı. Devamında dizide Mehmet Karahanlı karakteriyle tanınan Zafer Ergin'in de devam etmek için ücretinin arttığını belirtirken Olgaç "Zafer Ergin dedi ki, '3 mislini isterim'. Onun üzerine 'olmaz' dedi adam. Bunun üzerine kanal devreye girerek 'Sen iki ver. Üstünü ben vereceğim' dedi ama 10 bölüm sonra öldürüldü. Zafer öyle gitti. Yoksa o da gitmiyordu. Erken öldürüldü." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

Bozoklu Turan 1 yıl önce

Yani ''' ilkeli olmak da bir yere kadar..! ''' diyorsun...Sizin gibiler için normaldir..!!! Peki , esasoğlan için ATEİST ya da HÖTÖRÖF falan deseler yine diziden ayrılmayı düşünür müydün..???

Emekli mühendis 1 yıl önce

Demek ki neymiş ? oyuncularını da iyi seçecekmişsin.

Toplam 1 beğeni

mehmet emin 1 yıl önce

Kafaya bak,ulan sanane herkesin yasantisindan?,Ama emin olunuz eger pavyon ,kumar uyusturucu konusu olsaydi simdi overek konusacaktilar...