Hakan Meriçliler de İstanbul'u terk edenler kervanına girdi! Öyle bir yere yerleşti ki...

54 yaşındaki usta oyuncu Hakan Meriçliler, İstanbul kalabalığından sıkılıp kaçtı. Ancak diğer ünlü isimlere nazaran Meriçliler'in tercih ettiği yer herkesi şaşırttı.

İstanbul'dan sıkılan ve Ege ya da Akdeniz'e yerleşen ünlü isimlerin çoğu organik tarımcılıkla uğraştı. Ancak Hakan Meriçliler, ters köşe yaptı. Usta oyuncu projeler dışında İstanbul'a gelmeyeceğini duyurdu.

Yeni mekanından paylaşımlar yapan Meriçliler'in yerleştiği yer herkesi hem şaşırttı hem de hayran bıraktı.Bodrum'un meşhur yel değirmenlerinden birini satın alan Meriçliler'in, satın aldığı yel değirmenine aha önce Zeki Müren ve Türkan Şoray gibi isimler de kalmış.

hakan meriçliler

hakan meriçliler

Değirmeni satın aldıktan sonra içini tadilat yaptıran usta oyuncu Sabah Gazetesi'nin eki Günaydın'a 1868 yılında yapılan yel değirmeni hakkında konuştu.

hakan meriçliler

hakan meriçliler

Meriçliler, değirmen için "Başlarda çok yer gezdim, aklımda hiç Bodrum yoktu, buranın satılık olduğunu duyunca hemen aldım. Değirmen aynı anda hem güneşin batışını hem de ayın doğuşunu aynı anda görebiliyor. Buraya Zeki Müren, Türkan Şoray vs. daha kimler kimler gelip gidermiş" dedi. 

hakan meriçliler

hakan meriçliler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zerrin Özer, şarkıcılığı bıraktığını duyurdu!

BİR YORUM YAPIN 0