Katy Perry'den kendisini tanımayan garsona yüklü miktarda bahşiş!

Avustralya'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca bir kafeye atlayan Katy Perry, kendisini tanımayan garsona yüklü miktarda bahşiş verdi.

Nişanlısı Orlando Bloom'un yeni filmi 'Wizards!'ın çekimleri için Avustralya'da bulunan Katy Perry, ilginç bir olay yaşadı. Gittiği kafede boş masa olmadığı için Indianna Paull adlı bir garson tarafından beklemesi gerektiği söylenen Perry, bir süre kendisini tanımayan garsonla tartıştı. 

Sonrasında kendisine 'normal bir insan gibi' davrandığı için garsona teşekkür eden Perry, yüklü bir miktar da bahşiş bıraktı. Olayın kahramanı olan Paull ise, yaşadıklarının detaylarını paylaştı.

Katy Perry

Katy Perry

Indianna Paull, Katy Perry'nin başlangıçta 'masa eksikliği' konusunda kendisiyle 'tartıştığını', ancak daha sonra ona 'normal bir insan' gibi davrandığı için cömert bir bahşişle teşekkür ettiğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Selen Soyder'den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı! 

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Selda Alkor'dan duygulandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Selda Alkor'dan duygulandıran paylaşım!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0