3 çocuk sahibi Prens William ve Kate Middleton 10'uncu yıllarını portreyle taçlandırdı!

İngiltere Prensi William ve eşi Kate Middleton'ın geçtiğimiz yıl evliliklerinin 10. yılına özel olarak hazırlanan portresi ilk kez görücüye çıktı. Ünlü çiftin, ödüllü sanatçı Jamie Coreth'in imzasını taşıyan portreye hayranlıkla bakmaları dikkatlerden kaçmadı.

İngiliz Kraliyet Ailesinin gözde çifti Prens William ve eşi Kate Middleton, 2011 yılında tüm dünyanın izlediği görkemli bir törenle dünya evine girdi. Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis adında üç çocuğu olan çiftin evliliklerinin 10. yılına özel  olarak yapılan ilk resmi portreleri ortaya çıktı.

Kate Middleton ve Prens William

Kate Middleton ve Prens William

Ödüllü İngiliz sanatçı Jamie Coreth'in imzasını taşıyan portre, geçtiğimiz yıl Cambridgeshire Kraliyet Portre Fonu tarafından hediye olarak hazırlandı. Sanatçı portreyi çizmeden önce Prens William ve Kate Middleton ile Kensington Sarayı'nda birkaç kez özel görüşme gerçekleştirdi. İkilinin kıyafetlerinin belirlenmesi hakkında uzun uzun konuşulan bu görüşmelerde Kate Middleton'ın portrede kullanılacak mücevherleri özel olarak seçildi.

Kate Middleton ve Prens William portrelerini yakından inceliyor

Kate Middleton ve Prens William portrelerini yakından inceliyor

Ünlü çiftin portresi İngiltere'nin Cambridge kentinde antik çağlardan kalan arkeolojik eserlerin sergilendiği Fitzwilliam Müzesi'nde ziyaretçileriyle buluşacak.

Prens William ve Kate Middletonın portresi

Prens William ve Kate Middletonın portresi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zerrin Özer’den flaş karar!

Oyuncu Seda Tosun ikinci kez nikah masasına oturdu!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Seda Tosun ikinci kez nikah masasına oturdu!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0