Harry Potter'ın yazarı J. K. Rowling'i öfkelendi! Rus komedyenden Zelenski taklidi

Ukrayna'daki savaş mağdurları için dijital bir ortamda yapılan sohbete katılan yazar J. K. Rowling, hayatının şokunu yaşadı. Rus komedyenler Vovan ve Lexus Ukrayna Başkanı Zelenski'yi taklit etti. Rowlinge, durumun farkında olmadan Zelenski ile konuştuğunu düşündü. Ancak gerçeği öğrendiğinde çok sert tepki gösterdi.

12 dakika süren sohbette komedyenler Harry Potter'ın efsane yazarı olan J. K. Rowlinge ile dalga geçti. Rowlinge seri hakkında sorular soran komedyenler, seri de yer alan Z işaretinin Rus ordusunda bulunduğunu söyledi.

harry potter yazarı

harry potter yazarı

Bunun için çalışması olup olmadığını sordular bunun üzerinde ünlü yazar, işaretin Z olmadığı şimşek şekli olduğu ancak yapması gereken herhangi bir durumda bunu yapabileceğini açıkladı.

harry potter yazarı

harry potter yazarı

Konuşmalarda Rus komedyenler Rusların milliyetçi olduğunu ve Harry Potter serisindeki melezlere de düşman olduklarını söyledi. Rowlinge ise soruları ciddi bir şekilde açıklasa da olayın bir şaka olduğunu uzun süre fark edemedi. Komedyenlerin Zelenski'nin taklidini yapmasından sonra durum sosyal medyada yayıldı.

harry potter yazarı

harry potter yazarı

Bunun üzerine ünlü yazar iletişim danışmanının aracılığıyla durumun hoş bir davranış olmadığını Ukrayna'da savaş nedeniyle bir çok ailenin mağdur olduğunu belirtti. Lumos Vakfının kurucusu olan Rowlinge, Ukrayna halkı için 10 milyon dolardan fazla yardım bağışı topladı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti ilk kez bebekleri hakkında konuştu!

BİR YORUM YAPIN 0