Şarkıcı Sinan Akçıl'dan Hülya Avşar itirafı!

Ünlü pop şarkıcısı Sinan Akçıl, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda çarpıcı itiraflarda bulundu. Ayrılık haberleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Akçıl, Hülya Avşar ile ilgili yaptığı yorumla "Türkiye'nin en güzel kadını ifadesini kullandı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, iki kez evlenip boşandığı Burcu Kıratlı için, artık bitti ifadeleriyle gündeme oturmuştu. Ünlü şarkıcının çocuk istediği ama Kıratlı'nın istememesi sebebiyle biten evlilikten sonra tükenmemişlik sendromu diye kendisinin adlandırdığı bir bunalıma girmişti. Evliliğe küsmediğini ama bundan sonra doğrusu için uğraşacağını belirtmişti.

sinan akçıl

sinan akçıl

"ASLINDA ONUN İÇİN BESTELEMEMİŞTİM"

Ünlü şarkıcı Akçıl, geçtiğimiz günlerde bir magazin sayfasının programına katılarak yorumlarda bulundu. Akçıl'ın açıklamaları gündeme bomba gibi otururken, sanatçı Hülya Avşar için söylediği sözlerini altını çizdi. Yeni bestelerinin perde arkasını anlatan Akçıl "Merve Özbey'e bir şarkı yaptım. İbrahim Tatlıses'e de olurdu. Merve'ye yaptığımı Merve'ye attım fakat sabaha karşı çok mutlu olduğum için Ebru'ya da atmışım. Aynı anda Hülya'ya da şarkı yaptım ve ona attım. Şarkıyı çok beğendi ancak Hülya'ya attığım aslında onun için yaptığım şarkı değildi." açıklamasında bulundu.

sinan akçıl ve hülya avşar

sinan akçıl ve hülya avşar

"TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL KADINI"

Sözlerinin devamında ünlü şarkıcının altını vurgulayarak söylediği ifadeler herkesi şaşırttı. Akçıl "Bence hala Türkiye'nin en güzel kadını Hülya Avşar'dır. Bunu alt yazı yazalım. Dediğimi yazalım." şeklinde açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı MasterChef Türkiye jüri seçiminde ters köşe yaptı!

İlber Ortaylı'nın hiç bilinmeyen askerlik anıları! "Ben nereye geldim"

İLİŞKİLİ HABER

İlber Ortaylı'nın hiç bilinmeyen askerlik anıları! "Ben nereye geldim"
Türkücü Latif Doğan'ın annesi Ayşe Doğan yoğun bakıma alındı!

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Latif Doğan'ın annesi Ayşe Doğan yoğun bakıma alındı!

BİR YORUM YAPIN 0