Ekin Uzunlar Bursa'da rüzgar gibi esti!

Önceki akşam Bursa'da sahne alan Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar, seslendirdiği şarkılarla kulakların pasını sildi. Uzunlar hayranlarına coşkulu anlar yaşattı.

Son zamanlarda yaptığı düet çalışmalarıyla çok ses getiren Karadeniz'in sevilen ismi Ekin Uzunlar, geçtiğimiz akşam Bursa'da hayranlarıyla buluştu. Sahnedeki her dakikasında eğlendiren ünlü şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ekin Uzunlar

Ekin Uzunlar

Yılın düeti! Mustafa Ceceli ve Şöhret MemmedovaİLİŞKİLİ HABERYılın düeti! Mustafa Ceceli ve Şöhret Memmedova'dan "Varsa Aşk"

"HER SAHNEMDE İKİ KİLO VERİYORUM"

Şarkıları, esprileri ve kemençesi ile müzikseverlerden tam not alan Uzunlar, yaklaşık iki saatlik sahne performansıyla sevenlerinin karşısında oldu. Hemen her şarkısında seyircilerle birlikte eğlenen ünlü isim, "Her sahnemde iki kilo veriyorum. Ama Allah'tan iyi yemek yiyorum" şeklinde konuştu.

Ekin Uzunlar Bursada hayranlarıyla buluştu

Ekin Uzunlar Bursada hayranlarıyla buluştu

'HÜZNÜN GEMİLERİ' ŞARKISININ HİKAYESİNİ ANLATTI

'Son Bir Kez', 'Zindan', 'Geliyorum Yar' gibi sevilen şarkılarıyla hayranlarını adeta mest eden Uzunlar, 'Hüznün Gemileri'ni seslendirmeden önce sevilen şarkısının hikayesini sevenleriyle paylaştı. Ekin Uzunlar, "Küçükken kağıttan gemiler yapar memleketimde dereye bırakırdım. O kağıttan gemiler meğerse denizlere, okyanuslara açılmış, büyümüş, herkese ulaşmış. O kağıttan oyuncaklarımın ismidir işte ' Hüznün Gemileri'..." dedi. Ünlü şarkıcı ardından şarkısını söylemeye başladı.

Ekin Uzunlar performansıyla tam not aldı

Ekin Uzunlar performansıyla tam not aldı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı Survivor'da eleme adayını ifşa etti! Ayşe'nin söylediği isim...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0