Türk Rock müziğinin sevilen ismi Erkin Koray 81'inci yaşını kutladı!

Anadolu Rock müziğinin yaşayan efsanesi Erkin Koray, önceki gün sosyal medya hesabından 81'inci yaş gününe özel paylaşımda bulundu. Doğum gününü kutlayan hayranlarına teşekkür eden Koray, "81 yaşına girdin! diye uyardılar DOSTLAR! Söylemeseler, 181 yaşına kadar yaşayacağım haberim olmayacak. Sonra da HAZIRLIKSIZ yakalanacağım" dedi.

"Fesuphanallah", "Şaşkın", "Öyle Bir Geçer" ve "Cemalim" gibi parçalarla hafızalara kazınan Anadolu Rock müziğinin babası Erkin Koray, geçtiğimiz gün 81'inci yaş gününü kutladı. Yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlayan ünlü sanatçı, sevenlerinden gelen mesajlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Erkin Koray

Erkin Koray

"SÖYLEMESELER 181 YAŞINA KADAR YAŞAYACAĞIM"

1993 yılında çekilen bir kareyi paylaşan usta sanatçı, fotoğrafın altına şu notu düştü:

"81 yaşına girdin!" diye uyardılar DOSTLAR! Söylemeseler, 181 yaşına kadar yaşayacağım haberim olmayacak. Sonra da HAZIRLIKSIZ yakalanacağım. 24 Haziran itibariyle, gazete, mail, SMS gibi çeşitli ortamlarda doğum günümü kutlayan ve çok güzel dileklerde bulunan TÜM sevdiklerime, dostlara, dinleyici ve izleyicilerime ve bu yazıyı okuyan herkese ben de en iyi dileklerimi sunarım. Sizi EVİMDE misafir kabul edip, bir KAHVE yerine geçecek bir şey ikram etmek isterdim. Bugün geçti artık. Buna vakit yok! Ancak... Bir iki gün içinde elinize geçer. Yeni bir şey DEĞİL, "günün anlam ve önemine" uygun (bkz. Yukarıdaki RESİM). Ama "yeni" demişken, bu kahveden sonra size YENİ BİR ŞEY vermezsem de olmaz şimdi artık... Sözüm söz! Erkin Koray."

Erkin Koray Instagram paylaşımı

Erkin Koray Instagram paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz'i ne yapsa ikna edemedi!

Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi? İlk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi? İlk kez konuştu
İlker İnanoğlu sespis hastalığıyla mücadele eden annesiyle bir araya geldi! Filiz Akın iyi mi?

İLİŞKİLİ HABER

İlker İnanoğlu sespis hastalığıyla mücadele eden annesiyle bir araya geldi! Filiz Akın iyi mi?

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0