Faik Öztürk'ten Seda Sayan'ı kızdıracak laflar! Kullandığı sözler herkesi şaşkına çevirdi

Safiye Soyman ve eşi Faik Öztürk geçtiğimiz günlerde bir davette kameralara yansıdı. Ünlü çift, Seda Sayan'ın yakın arkadaşları olmasıyla birlikte, Sayan'ı kızdıracak laflar etmeleri de herkesi şaşkına uğrattı. Faik Öztürk, yedinci kez evlenen Seda Sayan için "Lunaparkına oynayacak arkadaş alıyor" ifadeleri gündeme oturdu.

Geçtiğimiz akşam bir davette sevenleriyle bir araya gelen Faik Öztürk ve eşi Safiye Soyman, kameralara yansıyınca muhabirlerin sorularını samimiyetle yanıtladı. Faik Öztürk, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'le nikah masasına oturan arkadaşı Seda Sayan'ı kızdıracak laflar etti. 

Seda Sayan ve Çağlar Ökten boşanıyor mu? Seda Sayan resmen soyadını sildirdi! İlk açıklama geldiİLİŞKİLİ HABERSeda Sayan ve Çağlar Ökten boşanıyor mu? Seda Sayan resmen soyadını sildirdi! İlk açıklama geldi

safiye soyman ve faik öztürk

safiye soyman ve faik öztürk

"KENDİSİNİN LUNAPARKI VAR"

Safiye Soyman ile yakın arkadaşlığı bilinen Seda Sayan'ın yedinci kez nikah masasına oturması hakkında Faik Öztürk'e "Siz 22 yıldır berabersiniz, Seda Hanım ise 7’nci kez nikâh masasına oturdu. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?" sorusu yöneltilince olanlar oldu. Öztürk "Seda bizim canımız. Kendisi mert biridir. Seda Sayan’ın mutlu bir lunaparkı var. Orada kiminle oynamak istiyorsa onu alıyor. Parası pulu var. Ekonomik yönden güçlü bir kadın. Biz kendisini çok seviyoruz. Çağlar da çok iyi bir insan" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEVEK VİDEO:

Kanal 7 ailesi bu mutlu güne şahit oldu!

Ece Seçkin'e sapığından tehdit şoku! "Kezzapla seni yakacağım"

İLİŞKİLİ HABER

Ece Seçkin'e sapığından tehdit şoku! "Kezzapla seni yakacağım"

BİR YORUM YAPIN 1

tiyatro 1 yıl önce

DOĞRU "Lunaparkına oynayacak arkadaş alıyor"