Vefat eden Tarık Ünlüoğlu'nun mirası davalık olmuştu! Mahkeme kararını verdi

3 yıl önce vefat eden ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu. Vefatının ardından problem haline gelen eşi Gülenay Kalkan ve kızı Zeynep Ünlüoğlu arasında soğuk savaşlar başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde alınan bir habere göre evin izale-i şüyu olarak satışı gerçekleştirildi.

Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan eşinin vefatının ardından mal davası için başvurmuş ama üvey kızı Zeynep Ünlüoğlu ile karşı karşıya kalmıştı. Tarık Ünlüoğlu'nun 10 milyon TL'nin üzerinde olan evi için kapışan anne ve üvey kızının problemi çözüldü. 

gülenay kalkan

gülenay kalkan

"ARAMIZDA PROBLEM YOK"

Gülenay Kalkan fiyatı belirtilen lüks ev için Zeynep Ünlüoğlu'na izale-i şüyu davası açmıştı. Dava sonucunda ortaklığın giderilmesi olarak evin devlet tarafınca satışı gerçekleşeceği öğrenildi. Dava süreciyle alakalı konuşan oyuncu Gülenay Kalkan "Bodrum’daki evin satışının hızlandırılması için bu davayı açtık. İşimizi yasal yolla çözmek istedik. Davalık olma nedenimiz bu. Yoksa Zeynep ile aramızda bir problem yok. Eşimin mirasıyla ilgili üvey kızımla hiçbir sorunumuz olamaz. Acımız hâlâ ilk günkü gibi taze. Aramızda dairenin satışıyla ilgili ufak bir sorun vardı. O da çözüldü. Zeynep benim karşı karşıya oturup görüştüğüm, konuştuğum bir insan." açıklamasında bulundu.

tarık ünlüoğlu

tarık ünlüoğlu

SAAT KRİZİ

Ayrıca sanat camiasının da bildiği Tarık Ünlüoğlu'nun lük saat koleksiyonu için de davalık olan anne ve üvey kızı için o problem de ortadan kalkmış. Kalkan "Saat diye bir şey yok. Saatlerle ilgili hiçbir problem yok" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanal 7 ailesi bu mutlu güne şahit oldu!

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı dünyaevine girdi! Sonunda beklenen düğün gerçekleşti

İLİŞKİLİ HABER

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı dünyaevine girdi! Sonunda beklenen düğün gerçekleşti
Paris Moda Haftası'nda David Beckham ve oğlu Cruz Beckham stilleriyle konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Paris Moda Haftası'nda David Beckham ve oğlu Cruz Beckham stilleriyle konuştu!

BİR YORUM YAPIN 0