Brad Pitt sevenlerine üzücü haber! Emekliliğe ayrılıyor

Dünyaca ünlü Hollywood aktörü Brad Bitt, geçtiğimiz günlerde bir dergi için verdiği pozlarla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde emekliliğe ayrılma tarihinin yaklaştığını belirtti.

"Dövüş Kulübü" , "İhtiras Rüzgarları" , "Yedi" gibi kült olan başrol filmleriyle gündeme gelen ve Angelina Jolie ile yaşadığı evlilik hayatıyla dilden dile dolanan başarılı oyuncu Brad Pitt, kötü haberi sevenlerine verdi. 2022 yılında "The Lost City" ve "Bullet Train" filmlerinde rol alan Pitt, bu yıl son olarak "Babylon" ile perdede olacak. Yakın dönemlerde daha çok yapımcı kimliğiyle Hollywood’un parçası olan sanatçı, geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

brad pitt

brad pitt

EMEKLİLİĞE YAKLAŞTIĞINI BELİRTTİ

Ünlü oyuncu Pitt, bir dergi için verdiği röportajda kariyerinin son virajında olduğunun altını çizerken "Kendimi son virajda gibi hissediyorum. Bir sonraki bölüm ne olacak? Neler yapacağım?" açıklamasında bulunurken, emekliliğe yakın olduğunu belirtti. Ünlü oyuncunun bu haberi hayranlarını yıktı. 

Brad Pitt ve Quentin Tarantino

Brad Pitt ve Quentin Tarantino

TARANTİNO SESSİZ KALAMADI

Konuyla alakalı Hollywood'un en başarılı yönetmenlerinden biri olan Quentin Tarantino da bu durum karşısında sessiz kalamadı. Ünlü yönetmen Brad Pitt'in emeklilik haberi karşısında "büyük bir yıldızı yitireceğini" düşündüğünü açıkladı. Tarantino "Bu tamamen farklı bir insan türü. Açıkçası, onun tam olarak ne olduğunu tarif edebileceğinizi sanmıyorum. Çünkü bu, bir yıldızın parıltısını tarif etmeye benziyor. Inglourious Basterds’ı yaparken fark ettim. Brad çekim sırasındayken kameranın vizöründen bakıyormuşum gibi hissetmedim. Sanki filmi izliyormuş gibi hissettim. Çerçevenin dört duvarı arasındaki varlığı bile bu izlenimi yaratmaya yetti." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahadır Yenişehirlioğlu Fransa'da bile o lezzeti aradı!

BİR YORUM YAPIN 0