Sinan Akçıl'dan şaşırtan karar! Üçüncü kez evlenip dört çocuk sahibi olmak istiyor

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda iki kez evlenip boşandığı oyuncu Burcu Kıratlı ile kesin olarak birlikteliğine son verdiğini ve geleceğe odaklandığını belirtmişti. Şimdilerde ise gelecekte evleneceği kadın hakkında bilgi veren Akçıl, kararıyla herkesi şaşkına uğrattı. Üçüncü kez evlenmek isteyen Akçıl, dört çocuk yapmak istediğini belirtti

Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenen ve geçtiğimiz aylarda tekrar boşanarak bir yenisinin olmayacağı belirten şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda herkesi şaşkına uğratan açıklamalarda bulundu. Akçıl üçüncü evliliğe sıcak baktığını ama aradığı kriterlerin bu sefer farklı olduğunu dile getirdi.

burcu kıratlı ve eski eşi sinan akçıl

burcu kıratlı ve eski eşi sinan akçıl

"BİR EVE BİR ÜNLÜ YETER"

Akçıl, gelecekte evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğinin altını çizerken "Bir evde bir ünlü yeter" ifadesini kullandı. Akçıl " Yeter ya ben o sorumluğu alıyorum, egosal çatışma da daha az olur" sözleriyle sevenlerini heyecanlandırdı. Her gün sevenlerinden binlerce mesaj aldığını belirten ünlü şarkıcı "İlla ünlü mü olmamız lazım, keşke sana kek yapsam" gibi mesajlar karşısında mutlu olduğunu dile getirdi.

sinan akçıl

sinan akçıl

"HER AN SİHİR OLABİLİR"

Sevenlerini bir heyecanlandıran mesaj da konuşmasında kullandığı "Belki bir gün bunu dinleyen birisi benim eşim olacak" açıklaması oldu. Ünlü şarkıcı konuya ilişkin henüz daha ayrıntılı bir açıklama yapmazken "Her an bir sihir olabilir. Her an birisiyle evlenip, dört çocuğum olabilir. Çok kalabalık bir aile olmak istiyorum." sözlerini kullandı.

sinan akçıl

sinan akçıl

DÖRT ÇOCUK İSTİYOR!

Her fırsatta baba olmak istediğini belirten Akçıl "Şu andan itibaren dört çocuk istiyorum. Karar verdim. Kafamda da biri şekilleniyor, kimden yapacağımı da düşünmeye başlıyordum. Evliliğe sıcak bakıyorum, evlilik bana uzak değil. Çok güzel bir deneyim yaşadım ama daha güzel deneyimlere hazırım." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Gündeş sahnede gözyaşlarını tutamadı!

Nefes kesen Keanu Reeves'li John Wick: Chapter 4'ün ilk fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Nefes kesen Keanu Reeves'li John Wick: Chapter 4'ün ilk fragmanı yayınlandı!

BİR YORUM YAPIN 0