İbrahim Tatlıses'ten kızı Ada'ya para teklifi olay oldu! "Gel para vereceğim gel"

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses en küçük kızı Elif Ada'nın üzerine titriyor. Babasına benzerliğiyle sosyal medyada olay olan Elif'i sırf sahabeye çıkarmak için İbrahim Tatlıses para teklif etti. Para teklif ederken ortaya ilginç anlar çıktı.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında evlenmişti. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada Tatlıses'i evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. İbrahim Tatlıses'in en küçük çocuğu olan Elif Ada Tatlıses annesi Ayşegül Yıldız ile yaşıyor. Sık sık babasının yanına da giden Elif Ada Tatlıses, bu kez Kadınlar Matinesi'nde sahneye çıkan babasını yalnız bırakmadı.

"GEL PARA VERECEĞİM GEL"

Tatlıses'i eski eşi Ayşegül Yıldız ile küçük kızı Elif Ada Tatlıses yalnız bırakmadı. Tatlıses sahnede ise küçük kızına seslenmesiyle dikkat çekti.

ibrahim tatlıses kızı elif adaya para teklif etti

ibrahim tatlıses kızı elif adaya para teklif etti

İbrahim Tatlıses'i, Kadınlar Matinesi konser serisinin ikinci gününde eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızları Elif Ada'da yalnız bırakmadı. Babasını en önden izleyen Elif Ada, Tatlıses'in kendisini sahneye çağırması üzerine utanınca tüm gözler ona çevrildi.

İbrahim Tatlıses küçük kızını ikna etmek için "Gel para vereceğim gel. 100 lira vereceğim, 200... 300... Yok mu artıran?" dedi.

Elif Ada ise utanarak annesine yanaştı. Ayşegül Yıldız ise o anları kameraya aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahadır Yenişehirlioğlu Fransa'da bile o lezzeti aradı!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Murat 1 yıl önce

Bunca sağlık sorunundan sonra evlatlarının yanında olması ne güzel Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin evlatlarını İbrahim abimize bagislasin

Toplam 1 beğeni

Mavi 1 yıl önce

Benim babam ekranda bana oyle dese bir daha o babanin yuzune bakmam. Senin calkantili bir hayatin var. Kac sefer evlendin? kac cocugun var?. Topluma örnek biri mi? Ama biz bu kişiyi kendimize ibretlik olararak ders almaliyiz.

Toplam 2 beğeni

Tarık 1 yıl önce

ay ne şirin adam her yerinden kalite akıyooor

Toplam 1 beğeni