Gülşen ahlaksızlıklarına bir tane daha ekledi! Konserde aile yapısını bozan LGBT bayrağını açtı

Şarkıları tutmayınca konser kıyafetleriyle prim yapmaya başlayan Gülşen, sahnede kadın bedeni üzerinde yaptığı politika yetmiyormuş gibi bir de aile birliğini bozan cinsiyetsizlik kavramını normalleştiren lobiye destek verdi. Sahnede LGBT bayrağı açan Gülşen'e ise ilk tepki konser alanındaki seyircilerden geldi.

46 yaşındaki Gülşen, yaz konserleri maratonunda önceki gün Antalya'da sahne aldı. Sürekli olarak kıyafetlerinde abartılı açıklık nedeniyle sert eleştiriler alan Gülşen, bu kez yeni bir şova imza attı.

Aile değerlerimize göz diktiler! Disney Plus bu kez çocukları hedef aldıİLİŞKİLİ HABERAile değerlerimize göz diktiler! Disney Plus bu kez çocukları hedef aldı

Son bir kaç yıldır ciddi anlamda başlatılan LGBT'li üyeleri normalleştirme çalışmalarına Gülşen'de çanak tuttu. Aile birliğini bozan ve cinsiyetsizleştirme kavramlarını film dizi gibi projelerle çocuklara bile işlendiği şu zamanda Gülşen, sahnede LGBT bayrağını açtı.

gülşen lgbt bayrağını açtı

gülşen lgbt bayrağını açtı

Son yılların en korkunç algısı! Marvel ve Warner Bros filmlerindeki LGBT detaylarıİLİŞKİLİ HABERSon yılların en korkunç algısı! Marvel ve Warner Bros filmlerindeki LGBT detayları

"Herkesin rengi kendine ve renkler çok güzel. Herkesin cinsel kimliği, hayatı kendine ait. Buna bir başkası karar veremez. Hayatımızın sahibi kendimiziz" diyerek bayrağı seyircilere doğru açan Gülşen'e ilk tepki hayranlarından geldi. Bazı hayranları konser alanını terk etti.

gülşen konserde lgbt bayrağı açtı

gülşen konserde lgbt bayrağı açtı

Bu durumu fark eden Gülşen bayrağı toplasa da seyircilerinin yarısı alandan çıktı. Sosyal medyada ise kullanıcılar "Gülşen neye hizmet ettiğini ortaya koydu" şeklinde yorumlarda bulundu. 

BİR YORUM YAPIN 68

konuk 1 yıl önce

para için yapmayacakları yok dışarıdan fonlanan insanlar.

Toplam 1 beğeni

kim bunlar 1 yıl önce

açık açık sapıklıga destek.

TIRIS 1 yıl önce

Ya o alkış tutan cinsiyetsiz sapıklara ne demeli, Allahın laneti bu sapıkların üzerine olsun.

VATAN SEVER 1 yıl önce

ALLAH c c hz bu fitnecileri Ya KAHHAR ALLAH cc ismi hatrına KAHHAR EYLESİN SADECE BUNU DEĞİL BU İŞ YAPTIRANLARI BU İŞ İŞLER İŞİN PARA VE DESTEK SAĞLAYANLARI DA İNŞAALLAH Bu tipler hep vardı ve olacak ÖNEMLİ OLAN SABIR İLE ALLAH cc hz yardım ve inayet istemek mücadele mücadele mücadele

Toplam 2 beğeni

bidost 1 yıl önce

iğrenç sapıklar.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun