41 yaşındaki güzel oyuncu Jang Na-ra evlendi! Damadı göstermemek için canla başla...

Güney Kore'nin popüler oyuncularından biri olan Jang Na-ra'da dünya evine girdi. Sosyal medyada yer alan karelerde ise damadın yüzü saklandı. Yapım şirketinin talimatıyla yapılan bu müdahale şaşkınlığa neden oldu.

Yapım şirketi izin vermediği sürece Güney Kore'de ünlü isimler özel hayatlarında rahatça hareket edemiyor. Bu yüzden bir çok oyuncunun özel hayatı şirketler tarafından kontrol ediliyor. Bunlardan biri de Jang Na-ra oldu.

jang nara babası

jang nara babası

41 yaşındaki oyuncunun düğünü Seul'deki Bonelli Bahçesi'nde gerçekleşti. Ancak basına kapalı düğünde davetlilerde damadın yüzünün gösterilmemesi istendi.

jang nara

jang nara

Özel elbisesiyle göz kamaştıran Jang Na-ra sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isimlerin akın ettiği düğün töreninde pandemi kurallarının geçerli olması da ayrıca dikkat edilen bir diğer detay oldu. 

jang nara

jang nara

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanlandı!

BİR YORUM YAPIN 2

senol32 1 yıl önce

merak etmeyin 2 yıl sonra boşanma haberini okursunuz hocası yılmaz erdoğan-belçim erdoğan mustafa erdoğan-gülben ergen gibi yüzlerce örnek var ama tabi hepside kötü örnek diyemeyiz burak özçivit-fahriye evcen gibi olanlarda var ikiside güzel insanlar inşallah bir ömür sürer mutluluklar dilerim...

Toplam 1 beğeni

Biri 1 yıl önce

Evet yüzünün gösterilmemesi çok kötü gerçekten, sonuçta kadının kendi hayatı bu kadar abartmasalar keşke. Ayrıca Na Ra her zaman çok beğendiğim bir oyuncudur. O kadar zarif olmuş ki ...

Toplam 3 beğeni