85 yaşındaki Yeşilçam'ın efsanesi Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın'ın duygulandıran vedası

Geçtiğimiz günlerde 85 yaşında hayata gözlerini yuman Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta sanatçının, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenin ardından Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul'daki evinde rahatsızlanan Cüneyt Arkın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Oğulları ve eşi Betül Cüreklibatır, bir an olsun başından ayrılmadığı Arkın'ın ölüm haberini duyurdu. Son olarak büyük oğluyla paylaşım yapan Arkın'ın vefat haberi herkesi derinden sarstı. Yeşilçam'ın son jönü Cüneyt Arkın son yolculuğuna uğurlandı. Arkın için önce Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlendi. Ardından Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Cüneyt Arkının naaşı AKMye getirildi

Cüneyt Arkının naaşı AKMye getirildi

AKM'de yapılan törende oğlu Murat Arkın'ın konuşması damga vurdu. Arkın, milyonların gönlünde taht kuran babasının en sevilen repliğiyle ve konuşması yaptı. Salondakiler Murat Arkın'ı ayakta alkışladı. 

Ardından defnedilen Arkın'ın tüm sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

Kimse tarafından pek bilinmiyordu! Usta sanatçı Cüneyt ArkınİLİŞKİLİ HABERKimse tarafından pek bilinmiyordu! Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın önceki mesleği şaşırttı

3 çocuk babası olan Cüneyt Arkın, Türk sinemasında 300'den fazla filmde rol aldı. Son olarak ise Kuruluş Osman dizisinde ekran karşısında çıkmıştı.

cüneyt arkın vefat etti

cüneyt arkın vefat etti

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA!

Kaldırıldığı hastaneden vefat haberiyle ilgili ilk açıklama geldi:

"Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği Liv Hospital'da bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Liv Hospital Ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın'ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz."

BİR YORUM YAPIN 2

harun polat 1 yıl önce

cüneyt arkın türkiyenin babasıydı hepimizin başı sagolsun

Yanlız Kurt 1 yıl önce

içim burkuldu gerçekten,çocukluğumuzun kahramanı,Rabbim rahmet eğlesin :(

Toplam 4 beğeni