Serdar Gökhan vefat eden rol arkadaşı Cüneyt Arkın hakkında açıklama: Yıkıldım...

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi Türk halkını yasa boğdu. Usta oyuncunun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü isimler büyük ustanın ardından duygularını dile getirdiler. Ölüm haberi sonrası canlı yayına bağlanan Serdar Gökhan konuşmasında "Yolda öğrendim, yıkıldım" dedi.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Malkoçoğlu, Kara Murat ve Battal Gazi karakterleriyle hafızalara kazınan Arkın'ın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 

Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sonrası Yeşilçam'daki en dişli rakibi Serdar Gökhan canlı yayında zor anlar yaşadı.

 Serdar Gökhan ve cüneyt arkın

Serdar Gökhan ve cüneyt arkın

Cüneyt Arkın ile pek çok filmde yer alan usta oyuncu Serdar Gökhan açıklamasında şunları söyledi: "Cüneyt Arkın ile güzel bir rekabet içinde tarihi filmler yaptık. Mesleğini bırakıp yaşamı boyunca sinemayla ilgilendi. Yeni nesilden Yeşilçam oyuncularını dolduracak yetenekler yetişmiyor. Çok ince ve yufka yürekli bir insandı. Her şey dilindeydi. Karşılıklı rol yaptığımız zaman daha iyi rol yapma derdindeydik. Yolda öğrendim, yıkıldım. Dilim damağım kurudu. Araba kullanıyordum kenara çektim. Tekrar başımız sağ olsun diyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Usta oyuncu Cüneyt Arkın İdlib şehitlerine ağladı!

Cenazesi kaldırılan Kurtlar Vadisi'nin "Deve Tuncay"ı Osman Wöber'e büyük vefasızlık!

İLİŞKİLİ HABER

Cenazesi kaldırılan Kurtlar Vadisi'nin "Deve Tuncay"ı Osman Wöber'e büyük vefasızlık!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0