Ölümüyle herkesi üzen Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı!

85 yaşında hayata gözlerini yuman Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, vasiyetini yıllar önce açıklamış. Ortaya çıkan vasiyet herkesi duygulandırırken Arkın, "Uzun yaşarsam sefalet içinde ölebilirim" cümlelerine yer vermişti.

85 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın, 300'den fazla filmde rol alırken adını hafızalara kazımıştı. Bu sabah İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede canını teslim eden Arkın'ın 12 yıl önce verdiği bir röportajda vasiyetini açıklamış ve herkesi gözyaşlarına boğmuştu.

85 yaşındaki YeşilçamİLİŞKİLİ HABER85 yaşındaki Yeşilçam'ın efsanesi Cüneyt Arkın hayatını kaybetti! Hastaneden ilk açıklama

cüneyt akrın

cüneyt akrın

Geçmişte bir röportajında kazandığı para ile bir yatırım yapmadığını ifade eden Arkın, 12 yıl önce katıldığı bir programda vasiyetini açıklamıştı. Arkın'ın sözleri o döneme damgasını vururken, şimdilerde ise yürekleri burkan bir anı olarak kaldı.

cüneyt arkın

cüneyt arkın

"KIYMETİNİ BİLEMEDİK"

Arkın "Biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik. Bir dükkan bir şey yapmadık. Bilmiyorum çok uzun yaşarsam sefalet içinde kalabilirim, ölebilirim. Ya çalışacaksın ya bir yerden para gelecek. Yalnız benim bir huyum vardır babamdan kalma, '3 kuruş kazanırsan bir kuruşunu biriktireceksin' derdi. Biriktirdim. Ancak bir yatırım yapmadık, akıllılık yapmadık. Hazır para ne kadar dayanır ki. İyi ki biriktirmişim iyi ki. Levent'te oturduğum eve güveniyordum. Onu sattığım zaman karı koca başımızı sokacağımız bir ufak yerimiz olabilirdi." açıklamasında bulunmuştu.

Cüneyt ArkınİLİŞKİLİ HABERCüneyt Arkın'ın sır gibi sakladığı kızı ortaya çıktı! 50 yıldır ne yüzünü gördü ne sesini duydu

cüneyt arkın

cüneyt arkın

"ZORLUKLARLA BAŞ ETMEYİ SEVERİM"

Arkın sözlerinin devamında ise "Kalan parayla da yaşardık. Sit alanı ilan etmişler orayı. Yani benim evim 5 liraysa 1 liraya satamıyorsun şimdi alan da bir şey yapamaz çünkü. Yalnız bir şey var. Ben köylüyüm zorluklarla baş etmeyi severim..." ifadelerini kullanmıştı.

cüneyt arkın ve ailesi

cüneyt arkın ve ailesi

"ATIMIN YANINA GÖMÜN"

Öldüğünde gömülmek istediği yeri vasiyet bırakan Arkın "Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim…" şeklinde konuşmuş ve herkesi gözyaşlarına boğmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Usta oyuncu Cüneyt Arkın İdlib şehitlerine ağladı!

Hababam sınıfının iki yıldızının son halleri görenleri şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Hababam sınıfının iki yıldızının son halleri görenleri şaşkına çevirdi!

BİR YORUM YAPIN 0