Şeflerin menemen tartışması yeniden alevlendirdi!

Vedat Milor’ün Twitter üzerinden Türkiye’nin gündemine bomba gibi fırlattığı “Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?” tartışmasına MasterChef jürilerinden yeni açıklama geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Uzun zamandır gündemden düşmeyen Menemen yeniden gündemde . Şimdilerde Masterchef'in yeni sezonuna hazırlanan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu  muhabirlerin  Size göre iyi bir menemen nasıl olur? sorusuna,

  • - Mehmet Şef:Menemeni kim nasıl yemek istiyorsa öyle yesin. Tabii ki bir gastronomi eğlencesi anlamında güzel bir şey ama hiç kimse menemeni yeme şeklini değiştirecek hali yok. Nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yesinler. Ben soğanlı yiyorum. 
  • - Danilo Şef: Bence bu gerçek bir tartışma değil. Yemekte böyle bir kural yok ki. Kurallı bir şey değil yani. Nasıl seversen öyle yersin. Ama biliyorum ki Mehmet sarımsaklı, soğanlı seviyor.
  • - Somer Şef: En büyük sorularından biriymiş gibi en azından öyle lanse ediliyor. Halbuki o kadar çok sorumuz ve sorunumuz var ki çözülmesi gereken... Ama bence menemenin soğanlı olması gerekir. Soğanı önceden iyice pişirilen bir menemen bence çok daha keyifli oluyor. "dedi.

Aslı Hünel bikinili fotoğrafların yayınlanmasın diye elbiseyle denize girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Hünel bikinili fotoğrafların yayınlanmasın diye elbiseyle denize girdi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Anne Diatryma 1 yıl önce

Tamam