İbrahim Tatlıses Mescid-i Aksa’yı ziyaret etti!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses İsrail'de konser verdikten sonra işgal altında olan Mescid'i Aksa'yı ziyaret etti.

Uzun bir süre ara verdikten sonra sahnelere hızlı bir giriş yapan İbrahim Tatlıses İsrail'de konser verdi. İsrail'de binlerce kişinin izlemeye geldiği Tatlıses verdiği konserin ardından, dün de Mescid-i Aksa’yı gezdi.

ibrahim tatlıses mescid-i Aksa

ibrahim tatlıses mescid-i Aksa

Kubbetu's Sahra ve Kıble Mescidi başta olmak üzere Harem-i Şerif'i gezen ünlü şarkıcı, burada kutsal mabet hakkında bilgi aldı.

Aksa'da ibadet eden bazı Müslümanlar da Tatlıses’e sevgi gösterisinde bulunarak fotoğraf çektirdi.

İbrahim Tatlıses İsrailİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses İsrail'de konser verdi! Sağlığıyla ilgili yaptığı açıklama şaşırttı

Tatlıses'in konserine binlerce kişi katıldı. Sevilen şarkılarını seslendiren İbrahim Tatlıses hayranlarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Tatlıses, sağlığıyla ilgili dikkat  çeken açıklamalarda bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan ders niteliğinde sözler! "Nefsin terbiyesi..."

Mabel Matiz'in yeni klibi için RTÜK harekete geçti! Yandaş medyadan tepki yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Mabel Matiz'in yeni klibi için RTÜK harekete geçti! Yandaş medyadan tepki yağdı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Abdullah 1 yıl önce

İsrail ne alaka ?