Enis Arıkan'dan tatil pozu! Maldivler pozu sosyal medyada olay oldu

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan, Maldivlere gitti. Arıkan, tatilde verdiği poza düştüğü notla takipçilerini güldürdü.

Sosyal medyada sık sık yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren fenomen ve oyuncu Enis Arıkan, Maldivler'de tatil yaptı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Arıkan, son gönderisine düştüğü notla gündem oldu.

enis arıkan

enis arıkan

Daha önce şimdiki haliyle seneler önceki halini kıyaslayan bir sosyal medya paylaşımını, kendi hesabından takipçileri için yayınlayan Arıkan, yıllar içindeki değişimine dikkat çekilen gönderiye esprili bir yanıt vermişti. Ünlü oyuncu, "Beni yok edemeyeceksiniz. Ben doğal güzelim" ifadelerini kullanmıştı.

enis arıkan son hali

enis arıkan son hali

SON POZU OLAY OLDU!

Sahilde çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Arıkan, paylaşımına; şu notu düştü:

"Son foto hakkında konuşalım?-Evet göbeğimi içine çektim.-Evet zayıf görünmek için resmi koyulaştırıp Fedon’a benzedim. -Evet şimdi herkes sussun dünya güzeli konuşulsun."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ebru Şahin ve Cedi Osman evlendi! Ebru Şahin gelinliğiyle büyüledi

Mabel Matiz'in yeni klibi için RTÜK harekete geçti! Yandaş medyadan tepki yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Mabel Matiz'in yeni klibi için RTÜK harekete geçti! Yandaş medyadan tepki yağdı
Dolly Parton'dan şaşırtan hamle! Tekerlekli sarayını kiralamaya başladı

İLİŞKİLİ HABER

Dolly Parton'dan şaşırtan hamle! Tekerlekli sarayını kiralamaya başladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0