Ah Nerede'nin Zehra'sı Nil Keser kimdir? Nil Keser kaç yaşında?

Ekranların merakla beklenen yeni dizisi 'Ah Nerede' ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan Ah Nerede'nin güncel versiyonunun çekileceği haberi herkesi heyecanlandırmıştı. Karakterlerin hangi oyunculardan seçileceği ise büyük merak uyandırmıştı. Yıllar önce Gülşen Bubikoğlu'nın oynadığı Zehra karakteri için genç oyuncu Nil Keser seçildi. Peki Nil Keser kimdir? Detaylar haberde...

Yeşilçam'ın efsane yapımlarından olan ve defalarca izlenen ünlü film 'Ah Nerede' dizi oldu. Yeni versiyonu için büyük bir merakla beklenen dizi, ilk bölümüyle seyirci karşısında yerini aldı. Dizide, yıllar önce Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı Zehra karakterini canlandıran Nil Keser, büyük bir merak konusu oldu.

Dizinin başrollerini Nil Keser ve Oktay Çubuk paylaşılıyor. Yeşilçam uyarlaması diziyle birlikte “Nil Keser kimdir, kaç yaşında, nereli” soruları yanıt aramaya başladı. Gülşen Bubikoğlu’nun rolünü oynayan Nil Keser dizileri arasında Kırgın Çiçekler ile hatırlanıyor.

25 Mart 1995 İstanbul doğumlu olan Nil Keser şu anda 27 yaşında. Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan genç ve güzel oyuncu ATV'nin fenomen dizisi 'Kırgın Çiçekler'de oyandığı 'Defne' rolü ile tanınmaya başladı. 1.71 cm boyundaki ünlü oyuncu 57 kilo. Koç burcu olan Nil Keser, şimdilerde Zehra rolü ile karşımıza çıkıyor.

NİL KESER ROL ALDIĞI YAPIMLAR

  • Melekleri Taşıyan Adam
  • Son Parti
  • Duran
  • Menajerimi Ara
  • Kırgın Çiçekler
  • Bizim Hikaye
  • Çılgın Dershane Üniversitede
  • Aşk Çağırırsan Gelir

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zehra ve Tarık anlaştı! Ah Nerede 2. bölüm fragmanı

Songül Öden ve eşi Arman Bıçakçı'dan Karadeniz turu! Başında puşisi belinde peştamali...

İLİŞKİLİ HABER

Songül Öden ve eşi Arman Bıçakçı'dan Karadeniz turu! Başında puşisi belinde peştamali...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

abdullah ünal 1 yıl önce

bir tuvalete 2 kişi giren kadın degilmi bu

Cafer 1 yıl önce

57 kg cepten taşınır. Bir omuzda taşırım. Evleneli 20 yıl olacak hanımı hasta iken bile yerinden kaldiramadim. Demek ki kilo sorunmus