Bill Gates'in 200 milyon dolarlık mega yatı Marmaris'te!

Tüm dünyanın yakından tanıdığı milyarder iş insanı Bill Gates'in 200 milyon dolar değerindeki süper lüks yatı Lana, geçtiğimiz haftalarda Bodrum Cennet Koyu'nda demirliydi. Gates'in şimdi de "Lana" ile lojistik destek gemisi 'Wayfinder', Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Teknoloji şirketi Microsoft'un kurucu ortağı ve dünyanın sayılı zenginlerinden Bill Gates, bir süredir "Lana" isimli süper lüks yatıyla Türkiye'de koy koy dolaşıyor. Tüm yaz boyu Türkiye'den bir adım öteye gitmeyen Gates'in lüks yatı "Lana" ve lojistik destek gemisi "Wayfinder", önceki gün Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. 

Bill Gates

Bill Gates

Emel Sayın Koyu'na demirlenen yat ve katamaranda koruma ve personeller dahil olmak üzere toplamda 35 kişinin kaldığı tahmin ediliyor. Bill Gates'in yatta olup olmadığı ise merak konusu haline geldi.

Bill Gatesin yatı Muğlaya geldi

Bill Gatesin yatı Muğlaya geldi

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA KIZI BODRUM'DAYDI!

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Bill Gates, geçtiğimiz yıl "Lana" isimli ultra lüks yatıyla Bodrum'a gelmişti. Ege'nin serin sularına hayran kalan Gates'in 107 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki yatı yeniden Bodrum Cennet Koyu'na giriş yaptı. Bodrum Kalesi açıklarına demirlenen 200 milyon dolar değerindeki yat, önceki gün milyarder iş insanının kızı Phoebe Adele Gates için hazırlandı.

Bill Gates Bodruma geldi

Bill Gates Bodruma geldi

Gates, misafirleriyle Bodrum'a gelmeden önce toplamda 25 görevli hazırlıklarını tamamladı. Yata transfer teknesiyle gelen Phoebe Adele Gates, Cennet Koyu'nu gezmeyi ihmal etmedi.

Bill Gatesin kızı Phoebe Adele Gates Bodrumda

Bill Gatesin kızı Phoebe Adele Gates Bodrumda

Dünyanın en büyük süper yatları listesinde 60'ıncı sırada yer alan "Lana" isimli süper lüks yatın haftalık kira ücretinin 1.8 milyon dolar olduğu açıklandı.

Bill Gatesin süper lüks yatı Lana

Bill Gatesin süper lüks yatı Lana

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hilal Cebeci'ye meme kanseri teşhisi konuldu!

Yeliz Yeşilmen babasını korurken iftiraya uğradı! 'Onu dövmediğim için pişmanım'

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen babasını korurken iftiraya uğradı! 'Onu dövmediğim için pişmanım'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

cengiz 1 yıl önce

Ölmeyecen zaten

yanlışa yanlış 1 yıl önce

ne güzel şeyler öğretiyor çocuklara....!

Rahle. 1 yıl önce

Bu yatın parası ile dünyada aç susuz hasta savaş içinde olan insanlara inanılmaz bir umut ışığı olur

ahmet 1 yıl önce

ulan yazık be. Daha hayatında çikolata yemeyen çocuklar var bu dünyada...a

Misafir 1 yıl önce

Dikkat bu uğursuz geldiğinde yangınlar çıkıyor

Yorumların Tümünü Okuyun