Kıraç Sivrihisar'da şarkılarıyla rüzgar gibi esti! Türk Bayrak'lı peleriniyle...

Türkiye turnesine başlayan şarkıcı Kıraç Eskişehir Sivrihisar'da düzenlenen Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne aldı. Ünlü şarkıcı, yaklaşık on beş bin kişinin doldurduğu alanda sevilen şarkılarını seslendirdi.

Bestakar, söz yazarı ve müzisyen olan Kıraç önceki günlerde Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde hayranlarıyla buluştu. İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı, konsere 'Zaman' adlı şarkısıyla başladı. Yaklaşık on beş bin kişinin doldurduğu konser alanında Kıraç, Gidiyorum, Endamın Yeter, Yıllar Sonra gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla da hayranlarına coşkulu bir gece yaşattı.

Öte yandan ünlü şarkıcı Barış Manço'nun unutulmaz eseri Gül Pembe ve Cem Karaca'nın ölümsüz eseri Tamirci Çırağını seyirci eşliğinde söyledi.

Şarkıcı Kıraç Sivrihisarda sevilen şarkılarını seslendirdi

Şarkıcı Kıraç Sivrihisarda sevilen şarkılarını seslendirdi

ÖZEL TASARLATTIĞI TÜRK BAYRAKLI PELERİNİ GİYİNDİ!

Sivrihisarlılara unutulmaz anlar yaşatan Kıraç, konserinin sonlarına doğru özel tasarlattığı Türk Bayrak'lı pelerinini giyerek "Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi. Ayrıca ünlü ismin sahnedeki demir zincirden yapılmış mikrofon ayaklığı da dikkat çekti. Ayrıca şarkıcının sahne aralarında sık sık çay içtiği görüldü.

Şarkıcı Kıraç Sivrihisarda sevenleriyle buluştu

Şarkıcı Kıraç Sivrihisarda sevenleriyle buluştu

KıraçİLİŞKİLİ HABERKıraç'tan Türk Bayraklı konser! Bursa'yı coşturdu

Konser sonrası sahneye çıkan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü' şarkıcı Kıraç'a günün anısına Sivrihisar'ın tarihi ve kültürel sembollerinin olduğu seramik heykel hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İLGİNİİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kemal Sunal 'Kemal Sunal taklidi' yapıyor!

Özcan Deniz konsere oğlu Kuzey ile çıktı: Onun için kariyerimi bırakırım

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz konsere oğlu Kuzey ile çıktı: Onun için kariyerimi bırakırım

BİR YORUM YAPIN 0