Pınar Altuğ'dan tatil pahalılığı açıklaması: "Beni etkilemiyor"

Bir döneme damga vuran "Çocuklar Duymasın" dizisinin ünlü oyuncusu Pınar Altuğ, önceki gün kızı Su Atacan'la birlikte Bebek'te bir dondurmacıda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu tatil pahalılığından bahseden muhabirlere "Beni etkilemiyor, ben karaya inmiyorum" ifadesini kullandı.

Çocuklar Duymasın dizisiyle adını zihinlere kazıyan başarılı oyuncu Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'la olan mutlu evlilikleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz günlerde 13 yaşındaki kızı Su Atacan'ın mezuniyet töreninde mutluluk pozları veren Altuğ, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıdı.

pınar altuğ gençliği

pınar altuğ gençliği

"TEKNE TATİLİNDE OLACAĞIZ"

Ünlü oyuncu kızıyla bir dondurmacıdan çıkarken muhabirlerin sorularını yanıtlamaktan çekinmedi. Yakın zamanda tatile çıkacaklarını belirten güzel oyuncu "Karavan tatilleri kışın oluyor. Yaz aylarında tekne tatilinde olacağız." ifadesini kullandı.

pınar altuğ ve ailesi

pınar altuğ ve ailesi

"KARAYA İNMİYORUM"

Konuşmasının devamında Altuğ "Bodrum'daki pahalılık beni etkilemiyor. Ben karaya inmiyorum, hiçbir fikrim yok. Bizi etkileyen şeyler var ama restoran fiyatlarını bilmiyorum." açıklamasıyla gündeme düştü. 

pınar altuğ ve ailesi

pınar altuğ ve ailesi

"NEREDE OLDUĞUMUN BİR ÖNEMİ YOK"

Üç yıldır ekranlardan uzak olan Pınar Altuğ, basın mensuplarının "Yaz aylarında hep tatil yapıyorsunuz. Dizi teklifi gelse kabul eder misiniz?" sorusuna karşılık "Projenin aslında öyle bir zamanı yok. Sezonlar artık eylül ve ocak diye ayrılmıyor. Her an yeni işler gelebiliyor. Güzel bir proje olursa nerede olduğumun bir önemi yok." şeklinde açıklamada bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz'ın kızları Leyla ile Yasemin kocaman oldu

Serkan Kuru ve Gökcan Gökmen boşandı! Gönül Dağı'nın doktor Kenan'ı Serkan Kuru kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Kuru ve Gökcan Gökmen boşandı! Gönül Dağı'nın doktor Kenan'ı Serkan Kuru kimdir?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0