Zeynep Tokuş'tan yıllar son gelen müjde! Setlere geri döndü

Kenan İmirzalıoğlu ile başrolleri paylaştığı Deli Yürek dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Zeynep Tokuş, yıllar sonra rol aldığı yeni projesiyle setlere döndüğünün müjdesini verdi.

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla bir döneme damgasını vuran, yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği 'Deli Yürek' dizisiyle tanınan Zeynep Tokuş, müjdeli haberi verdi. Kenan İmirzalıoğlu ile başrolleri paylaşan tescilli güzel Tokuş, 18 yıl aradan sonra mesleğine geri döndüğünü açıkladı.

Tatil sezonunu Çeşme'de açan 3 çocuk annesi Tokuş, objektiflere yansıdı. Başarılı oyuncu, yeniden kamera karşısına geçtiğini şu sözlerle açıkladı:

"Uzun süre sonra 'Aşkın Kıyameti' adlı film için yeniden kamera karşısına geçtim. Kendimle benzerlikleri olan birini canlandırıyorum."

Deli Yürek dizisiyle hafızalara kazınan Zeynep TokuşİLİŞKİLİ HABERDeli Yürek dizisiyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş'un yıllara meydan okuyan güzelliği! Peki Zeynep Tokuş kimdir?

Deli Yürek'teki başarılı oyunculuğundan sonra uzun süredir ortalıkta görünmeyen Tokuş'un dijital bir platforma izleyiciyle buluşan yeni filmi hayranlarından tam not aldı.

Öte yandan 1998 yılında katıldığı güzellik yarışmasında birinci olan Tokuş, oyunculuktan sonra yoga eğitmenliği yaparak sakin bir hayat sürüyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Güngören Belediye Başkanı Demir'den damadın şakacı arkadaşlarına jet yanıt!

Nihat Altınkaya’nın acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı

İLİŞKİLİ HABER

Nihat Altınkaya’nın acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı

BİR YORUM YAPIN 0