Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinden tatil pozları!

2013 yılında dünyaevine giren Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çifti, tatil sezonunu açtı. 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisinde Yıldız'ı canlandıran Güner ve eşi Kılıç, sosyal medya hesaplarından tatilden keyifli pozlar paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Daha önce birlikte başrollerini üstlendiği bir projede tanışıp dünyaevine giren Mert Kılıç ve Aslıhan Güner çiftinden tatil paylaşımı geldi. 9 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren çiftin kareleri hayranları tarafından kısa sürede yoğun beğeni aldı.

ÇİFTİN KEYİFLİ HALLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Güner'in son rol aldığı projenin ekranlara veda etmesinin ardından birlikte sık sık paylaşımda bulunan ünlü çift bu kez de tatil bölgelerinin en gözde yeri Bodrum'dan keyifli pozlar yayınladı.

Aslı Günerin tatil pozları

Aslı Günerin tatil pozları

Ünlü çift sezonun yorgunluğunu atmak için gittikleri tatil bölgesinden daha önce bir dans videosu paylaşarak sosyal medya gündeminde yer etmişti.

Aslıhan Güner

Aslıhan Güner

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldız İlk Aşk dizisinin final bölümünün ardından kızıl saçlarından vazgeçip imaj değişikliğine gitmişti. Yeni stiliyle çok beğenilen güzel oyuncu Güner'in yeni projeler için görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Mert Kılıç

Mert Kılıç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Güngören Belediye Başkanı Demir'den damadın şakacı arkadaşlarına jet yanıt!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0